HomeBlog
Weleda verbetert bereikbaarheid met VaMo van NDI
Blog
Weleda verbetert bereikbaarheid met VaMo van NDI
Share this...

Weleda Benelux SE is een multinational die actief is in de farmaceutische industrie. De in Zoetermeer gevestigde organisatie produceert geneesmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. Om optimaal bereikbaar te zijn koos de organisatie onlangs voor VaMo van KPN EEN via NDI. Onno Rietveld, IT-beheerder binnen de organisatie, vertelt meer over de succesvolle samenwerking.  

Verbeteren van de bereikbaarheid 

“Vaste en mobiele telefonie waren tot voor kort gescheiden werelden”, vertelt Onno. “Dat vonden we niet handig. Collega’s zijn niet altijd in de buurt van de vaste lijn, maar dat wil niet zeggen dat ze niet beschikbaar zijn. Het is dan fijn als oproepen worden doorgezet naar de mobiele telefoon, zodat je geen belletje hoeft te missen. Daarom besloten we vaste en mobiele telefonie te integreren. We zijn toen gaan kijken naar een IT-partner die ons hier volledig in kon ondersteunen.  

Maatwerk als voorwaarde 

Merkonafhankelijk advies was een belangrijke factor bij de zoektocht naar de juiste IT-partner. Onno: “We wilden zeker weten dat onze vraagstukken met de beste oplossing worden ingevuld. Maatwerk was voor ons heel belangrijk. Daarvoor waren we bij NDI aan het juiste adres. We bespraken onze wensen en eisen. Zij zochten daar vervolgens de beste vast-mobielintegratie (VaMo) -oplossing bij.  

Bereikbaar zonder onderbreking

KPN EEN  biedt veel voordeel in deze tijden van thuiswerken. Onno: “Als bedrijf moesten we snel omschakelen naar thuiswerken, net als iedereen. Dankzij vast-mobielintegratie had onze bereikbaarheid daar nauwelijks onder te lijden. Oproepen op de vaste lijn worden automatisch doorgeschakeld naar de mobiele telefoon. Onze collega’s bleven dus gewoon bereikbaar. 

Missie geslaagd 

De nieuwe VaMo-oplossing voldoet precies aan de eisen en wensen van Weleda. “Zowel intern als extern hebben we onze bereikbaarheid flink kunnen verbeteren, ziet Onno. “Collega’s zijn bereikbaar op één vast nummer, waarmee we ook naar buiten bellen. Dat communiceert natuurlijk een stuk efficiënter en overzichtelijker. We hoeven gewoon nooit meer een belletje te missen. Echt super.” 

Prettige samenwerking

Weleda kijkt met een goed gevoel terug op de samenwerking met NDI. “We zijn heel blij met alle persoonlijke aandacht en ondersteuning. NDI heeft tijdens het gehele traject proactief met ons meegedacht. Zo wisten we zeker dat we snel de beste oplossing voor ons vraagstuk in huis haalden. En dat is ook zeker gelukt. Ook als we eens een vraag hebben, weten we dat we bij NDI terecht kunnen voor support. Een ideale situatie, want ook dat helpt ons bereikbaar en productief te blijven. 

Ook makkelijker bereikbaar zijn? 

Wil je ook gewoon bereikbaar zijn op één nummer voor vast en mobiel, zonder gedoe? Dat regelen we graag voor jouBel ons voor een afspraak op 088-088 43 00 of mail ons op interesse@ndi.nl.