Home
Vestigingen

In 1997 opende NDI zijn eerste kantoor in de centrale hal van bedrijfsverzamelgebouw Rivierstaete aan de Amsteldijk in Amsterdam. Dicht bij de klant zitten was het devies en na gebleken succes is de stap gemaakt om ook in het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland, het WTC Amsterdam, een vestiging te startten. Dit gebeurde in 1999 en waar een zichtlocatie niet meteen mogelijk was, belandde NDI in de centrale hal van het WTC.

Na een tijdelijke vestiging op de Nieuwe Parklaan in Rotterdam vestigden we ons in Den Haag. Deze locatie was in het net gerenoveerde bedrijfsverzamelgebouw New Babylon. Dit Haagse icoon was een prachtplek, ook weer in de centrale hal, om onze dienstverlening in Den Haag een boost te geven.

Toen de Delftse Poort in Rotterdam in 2015 een bedrijfsverzamelgebouw werd heeft NDI hier ook een plek gekregen. Vanaf mei 2019 hebben we zelfs ook hier een geweldige locatie in de centrale hal.

Last maar zeker niet least: Onze vestiging in WTC Utrecht. Sinds oktober 2018 zijn we gevestigd in dit mooie gebouw. Helaas geen plek in de hal, die is er gewoon niet, maar een mooi kantoor op de zevende verdieping.

Kom eens langs op één van de vestigingen, de koffie staat altijd klaar.