NDI banner
NDI levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. We nemen de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet.
Oplossingen met persoonlijke aandacht
13 dec 2018NDI vestigt zich in WTC Utrecht
Sinds 1 oktober is NDI officieel gevestigd in het nieuwe WTC Utrecht. Het 70 meter hoge gebouw aan het Jaarbeursplein is afgelopen jaar feestelijk geopend en inmiddels hebben diverse huurders gehuisvest. Naast de data- en telecomaansluiting is NDI ook betrokken geweest bij de aanbouw van dit indrukwekkende pand. Om het gebouw zo goed mogelijk te kunnen beheren is het van belang om alle ICT op orde te hebben.
07 dec 2018NDI breidt ISO certificering uit!
Als ICT dienstverlener is het onderwerp informatiebeveiliging voor NDI altijd een belangrijk onderwerp geweest. Door intern sterk in te zetten op beveiliging van toegang tot – en beschikbaarheid van gegevens hebben wij nooit concessies gedaan op dit gebied. Omdat het altijd beter kan, hebben wij onszelf in 2017 voor de uitdaging gesteld om de manier waarop wij met informatiebeveiliging om gaan, te laten beoordelen en certificeren door DNV-GL. Dit heeft geresulteerd in het ISO 27001 certificaat.
13 nov 2018Sinds nieuwe Europese privacywet achttienduizend datalekken gemeld
De Europese privacy autoriteiten hebben achttienduizend meldingen van datalekken gekregen sinds de inwerkingtreding van de privacywet AVG in mei.   Dat zegt Andrea Jelinek, de voorzitter van de toezichthouder European Data Protection Board (EDPB), meldt NBC News-journalist David Ingram op Twitter.   De Europese privacywet trad op 25 mei in werking en verplicht bedrijven en organisaties die een datalek hebben ervaren deze te melden bij hun landelijke privacy autoriteit. In Nederland geldt de meldplicht al sinds 2016.
18 okt 2018Cryptovirus doet zich voor als update voor Adobe Flash
Er gaat een virus rond dat zich voordoet als een update voor Adobe Flash. Dat infecteert gebruikers met malware om cryptomunten te delven.   Dat zegt beveiligingsbedrijf Palo Alto Networks. Het bedrijf ontdekte het virus, dat al sinds augustus rond zou gaan.   Het virus doet zich voor als een update voor Adobe Flash. Opvallend is dat het virus ook daadwerkelijk de Flash Player updatet.   Ondertussen wordt echter ook een virus genaamd XMRig geïnstalleerd.