NDI banner
NDI levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. We nemen de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet.
Oplossingen met persoonlijke aandacht
13 sept 2017Thuiswerken sterk motief voor baanwissel
Cloud, mobile en unified communications maken thuiswerken steeds aantrekkelijker.   Bijna driekwart van de Amerikanen overweegt zijn baan op te geven wanneer een andere werkgever een beter beleid voor thuiswerken heeft.   Ze willen zelfs overstappen wanneer de nieuwe werkgever niet bereid is meer salaris te betalen. De conclusie komt van Softchoice die 1000 voltijdse werknemers ondervroeg voor het onderzoek.   "Cloud, mobile en unified communications-technologie├źn zorgen er nog steeds voor dat silo's worden afgebroken", zegt Francis Li, vicepresident IT bij Softchoice in een verklaring.
31 juli 2017Adobe stopt in 2020 met browserplugin Flash
Adobe stopt eind 2020 met de ontwikkeling en verspreiding van browserplugin Flash. De plugin ligt al jaren onder vuur wegens onveiligheid en wordt door smartphones niet ondersteund.   Adobe wil softwareontwikkelaars met het pensioneren van Flash aanmoedigen nieuwe, open technologie├źn te gaan ondersteunen. Ontwikkelingen als WebGL en HTML5 hebben Flash grotendeels overbodig gemaakt, schrijft Adobedinsdag.   Flash wordt al jaren geplaagd door beveiligingsproblemen.
07 juli 2017NDI haalt ISO 27001 certificaat
Automatisering kent, zeker momenteel, veel risico’s op het gebied van informatiebeveiliging. Verlies van data door storingen of inbraakpogingen kan leiden tot grote schade of verlies van klanten. Iedereen heeft het vertrouwen dat zijn IT-partij goede maatregelen neemt om deze risico’s af te dekken. Om het zeker te weten moet u bijna zelf een IT-er zijn, het is allemaal erg ingewikkeld en voor de meeste mensen is het ‘black-box’. U moet dus haast blind vertrouwen op de IT-partner.
07 juli 2017Windows 10 acceptatie leidt in 2018 tot meer PC aankopen
De Windows 10 acceptatie binnen meer organisaties leidt in 2018 tot meer PC aankopen zo meldt onderzoeksbureau Gartner.   De verkoop van pc's daalt dit jaar, maar in 2018 groeit de verkoop van pc's met 1,9 procent naar 267 miljoen exemplaren. Dat is meer dan de verwachte 262 miljoen pc's. In 2019 groeit de verkoop naar 272 miljoen pc's. De verkoop neemt toe doordat mensen klaar zijn met het testen van Windows 10. Ook is de security van Windows 10 beter.