NDI banner
NDI levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. We nemen de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet.
Oplossingen met persoonlijke aandacht
20 mrt 2019Are you prepared?
Het kan je niet ontgaan zijn, sommige ISDNvarianten stoppen in september van dit jaar (2019). Dit komt door het toenemende gebruik van internet. Internet wordt tegenwoordig voor alles gebruikt, van internetbankieren tot pinnen, van het beheren van alarmsystemen tot bellen. De opheffing van ISDN (1 en 2 en in 2021 ook 20 en 30) heeft dan ook directe gevolgen voor de telefoniecentrale in de meterkast. In het kort houdt dit in dat als er voor deze datum geen toekomstbestendige oplossing is geïmplementeerd je niet meer kunt bellen.
27 feb 2019Samsung presenteert jubileumtelefoon S10 - Smartphone moet steeds veiliger
SCHIPHOL - De smartphone is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot ons meest persoonlijke apparaat. Marktleider Samsung, dat in San Francisco tijdens Galaxy Unpacked onder meer de nieuwe S10 heeft gepresenteerd, onderzocht wat voor eisen de consument vandaag de dag aan de mobiele telefoon stelt.   Het vorige Unpacked evenement in New York stond in het teken van de Note 9 en de Galaxy Watch.   De smartphone moet goed beveiligd moet zijn tegen hackers en moet over een eindeloos geheugen beschikken zodat de beelden gemaakt met een veelzijdige camera die filmt en fotografeert in topkwaliteit altijd opgeslagen kunnen worden.
03 jan 2019Microsoft start verkoop Surface Pro 6 en Surface Laptop 2 in Nederland
Microsoft is in Nederland gestart met de verkoop van zijn nieuwste tablet en laptop, de Surface Pro 6 en Surface Laptop 2. Ook de desktopcomputer Studio 2 wordt in Nederland verkocht, maakt het bedrijf donderdag bekend.   De nieuwe laptop, tablet en computer werden in oktober vorig jaar al aangekondigd, maar toen waren die nog niet in Nederland beschikbaar. Vanaf donderdag kunnen er bestellingen geplaatst worden. De apparaten worden vanaf 7 februari geleverd.  
13 dec 2018NDI vestigt zich in WTC Utrecht
Sinds 1 oktober dit jaar is ons kantoor in WTC Utrecht geopend maar wij waren al veel eerder betrokken en aanwezig in het gebouw. In een vroeg stadium zijn wij door de eigenaar, CBRE Global Investors, bij deze ontwikkeling betrokken. Wat wij daar precies hebben gedaan en en blijven doen komt naar voren in dit filmpje.