NDI banner
NDI levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. We nemen de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet.
Oplossingen met persoonlijke aandacht
08 jan 2018Beveiligingsprobleem computers
Beste klant, Zoals in diverse media bekend is gemaakt, is er een beveiligingslek gevonden in vrijwel alle processoren die de afgelopen 15 jaar geproduceerd zijn. Er is door Microsoft een patch gedistribueerd die dit oplost, maar dan moet de virusscanner hier ook op aangepast zijn. NDI voorziet alle servers en werkstations die bij ons in beheer zijn van deze patch zodra onze virusscanner aangepast is (daar wordt aan gewerkt), en wij adviseren dringend om dit ook op de Windows PC’s, laptops en tablets te doen.
20 dec 2017Kerstwens NDI 2017
Het is bij NDI een traditie geworden om ieder jaar de kerstwens, die wij u als relatie willen geven, om te zetten in een mooie gift voor een goed doel. Eén van de goede doelen die wij steunen is het Prinses Máxima Centrum, op dinsdag 19 december heb ik aan Prof. Dr. Rob Pieters onze gift overhandigd.    Het Prinses Máxima Centrum is volledig gespecialiseerd in kinderoncologie. Zij doen er alles aan om kinderen met kanker zo goed mogelijk te behandelen en genezen en negatieve gevolgen, nu en later, te voorkomen.  
06 dec 2017CEO-fraudeurs slaan toe
Een onbekend aantal Nederlandse bedrijven is deze week benaderd door oplichters die zich via e-mail voordoen als de CEO van het bedrijf, schrijft RTL Z. Medewerkers worden bij deze vorm van e-mailspoofing (CEO-fraude) door hun 'baas' benaderd met de vraag of zij een overboeking kunnen doen. Om de dubieuze afzender te verhullen worden e-mails namens een echt adres verstuurd, maar na een reply laat het antwoordadres zien dat er iets niet in de haak is.Fraudehelpdesk meldde eerder dit jaar al dat CEO-fraudeurs zich steeds vaker op kleinere bedrijven richten.
20 nov 2017Compliance? Meer dan alleen ICT natuurlijk, maar laat ICT niet het sluitstuk zijn!
De afgelopen jaren zijn een aantal regels in Nederland en de EU steeds meer aangescherpt. Privacywetgeving geldt voor iedereen maar binnen sommige specifieke branches gelden specifieke regels. Voor bedrijven die gerelateerd zijn aan financiële dienstverlening geldt per 3 januari 2018 de MiFID II richtlijn. Deze richtlijn schrijft voor dat elektronische communicatie die betrekking heeft op het tot stand komen van transacties en diensten minimaal vijf jaar moet worden bewaard.