NDI banner
NDI levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. We nemen de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet.
Oplossingen met persoonlijke aandacht
13 apr 2018Verkoop traditionele pc blijft achter op de aanschaf van Chromebook
Uit onderzoek blijkt dat de verkoop van pc’s al jaren afneemt. Het is met name de traditionele pc die consequent minder onder de toonbank gaat. Chromebooks zijn echter het enige lichtpuntje voor leveranciers. Wereldwijd is de verkoop inmiddels gedaald naar 61,7 miljoen stuks op jaarbasis, een daling van 1,4 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. Bij deze meting is de verkoop van Chromebooks niet meegerekend.  
25 mrt 2018We.Stream lanceert veilige mobiele WiFi-hotspot
Mobiele data-aanbieder Mondicon heeft op 9 januari 2018 tijdens ’s werelds grootste techbeurs CES in Las Vegas een nieuw product gelanceerd: We.Stream. We.Stream is een veilige mobiele WiFi-hotspot, voorzien van ingebouwde Cloud-SIM technologie. Hierdoor kunnen gebruikers veilig en onbeperkt internetten in meer dan 100 landen wereldwijd. We.Stream is dankzij het innovatieve karakter geselecteerd om deel uit te maken van de Nederlandse StartupDelta delegatie onder leiding van Prins Constantijn. 
06 mrt 2018E-mailaanvallen blijven een pijnpunt voor bedrijven
De inbox blijft de zwakste schakel in de beveiliging Meer dan een derde van alle beveiligingsincidenten begint met phishing-mails of kwaadaardige bijlagen die naar medewerkers van bedrijven worden verstuurd. Zo blijkt uit de meest recente versie van het Incident Response Report (PDF) van F-Secure.   Een rapport dat is opgebouwd met de bevindingen van het incidentresponsteam en zo dus inzicht biedt in de manier waarop hackers organisaties aanvallen.   Aanvallen via e-mailMisbruik van op internet gerichte diensten van bedrijven vormde de belangrijkste oorzaak van de beveiligingsincidenten die in het rapport aan bod komen.
23 feb 2018Vorstverlet gemeenten
De winter is deze week toch echt aangebroken en de gemeenten hebben een zogenaamd ‘vorstverlet’ opgelegd. Dit betekent dat er geen werkzaamheden meer buiten in de grond mogen plaatsvinden. De winterse omstandigheden kunnen eventueel ook invloed hebben op de levertijden van onze diensten. Als het vorstverlet inderdaad van invloed is op de leverdatum van uw verbinding, dan ontvangt u hierover bericht.   Zodra de vorst weer uit de grond is verdwenen en de werkzaamheden worden hervat, informeren wij u en zullen we de nieuwe leverdatum met u afstemmen.