NDI banner
NDI levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. We nemen de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet.
Oplossingen met persoonlijke aandacht
25 mei 2018Ramadag 2018
NDI doet Ramadag… wat is dat dan weer? Bij NDI werken een aantal collega’s die moslim zijn. Die doen samen met hun familie aan Ramadan, waarbij zij een hele maand lang vasten. 
18 mei 2018Kom werken bij NDI!
NDI groeit en is op zoek naar nieuwe collega's! Om je wat meer een indruk te geven van wie wij zijn en wat wij allemaal doen hebben we een film gemaakt. In verschillende functies zoeken wij enthousiaste medewerkers die het team komen versterken. Ben je benieuwd naar het filmpje? 
18 mei 2018Mkb (kmo) betaalt 79 miljoen euro ransomware-losgeld
Zeker 4,5 procent van de mkb-bedrijven in Europa werd tussen 2016 en 2017 slachtoffer van ransomware. In totaal betaalden ze ruim 79 miljoen euro aan losgeld.  
14 mei 2018NDI tools voor start ups
Coolsculpting Centers (coolsculptingcenters) startte in 2016, Ulthera Kliniek (ultherakliniek) startte begin 2018. Beide bedrijven kunnen zich focussen op hun product en op groei, omdat NDI de infrastructuur een ICT basis heeft neergelegd waar je heel eenvoudig bij kan schakelen. Een nieuwe vestiging: meteen een eigen lokaal telefoonnummer met alle interne doorverbind mogelijkheden en personeel direct aan de slag met belangrijke klantendata via SalesForce. Alles AVG geschikt.