NDI banner
NDI levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. We nemen de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet.
Oplossingen met persoonlijke aandacht
10 mei 2019We.Stream lanceert veilige mobiele hotspot
We.Stream is een veilige mobiele wifi-hotspot, voorzien van ingebouwde CloudSIM technologie. Hierdoor kunnen gebruikers veilig en onbeperkt internetten in meer dan 100 landen. We.Stream is dankzij het innovatieve karakter geselecteerd om deel uit te maken van de Nederlandse StartupDelta-delegatie onder leiding van prins Constantijn.
29 apr 2019Miljoenen gelekte mailadressenen en wachtwoorden
Afgelopen januari heeft de Volkskrant een artikel geplaatst over een massale datadump, Collection #1. Een advies van ons aan de lezer is om te controleren of je mailadres hier ook tussen staat. Dit kan via de volgende website: https://haveibeenpwned.com/ Als dit zo is, dan is het te adviseren om je wachtwoord te wijzigen van het betreffende account. Hieronder kun je het artikel van 17 januari lezen. Miljoenen gelekte mailadressen en wachtwoorden onlineNooit eerder kwamen zoveel gegevens op straat te liggen als tijdens de massale datadump die Collection #1 is gedoopt.
20 mrt 2019Are you prepared?
Het kan je niet ontgaan zijn, sommige ISDNvarianten stoppen in september van dit jaar (2019). Dit komt door het toenemende gebruik van internet. Internet wordt tegenwoordig voor alles gebruikt, van internetbankieren tot pinnen, van het beheren van alarmsystemen tot bellen. De opheffing van ISDN (1 en 2 en in 2021 ook 20 en 30) heeft dan ook directe gevolgen voor de telefoniecentrale in de meterkast. In het kort houdt dit in dat als er voor deze datum geen toekomstbestendige oplossing is geïmplementeerd je niet meer kunt bellen.
27 feb 2019Samsung presenteert jubileumtelefoon S10 - Smartphone moet steeds veiliger
SCHIPHOL - De smartphone is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot ons meest persoonlijke apparaat. Marktleider Samsung, dat in San Francisco tijdens Galaxy Unpacked onder meer de nieuwe S10 heeft gepresenteerd, onderzocht wat voor eisen de consument vandaag de dag aan de mobiele telefoon stelt.   Het vorige Unpacked evenement in New York stond in het teken van de Note 9 en de Galaxy Watch.   De smartphone moet goed beveiligd moet zijn tegen hackers en moet over een eindeloos geheugen beschikken zodat de beelden gemaakt met een veelzijdige camera die filmt en fotografeert in topkwaliteit altijd opgeslagen kunnen worden.