Bij NDI hebben wij kennis van zaken, ervaring en de menskracht om de IT van onze klanten te beheren.

Blog

NDI levert ICT diensten voor ruim 800 klanten in de Randstand vanuit drie verschillende vestigingen in Nederland.

BVG

Wij geloven dat klanttevredenheid heel belangrijk is en met een NPS-score van +64 zijn wij één van de best scorende partners van 2023.

KPN EEN Excellence
Bekijk alle diensten

Onze ervaring

Wij creëren werkomgevingen die zich voortdurend aanpassen aan de wensen van jouw organisatie, jouw medewerker en jouw klanten, zodat je nog beter zaken kunt doen.

878
Aantal klanten
81
Aantal medewerkers
4568
Aantal Microsoft 365-gebruikers
14987
Aantal telefoniegebruikers

Servicedesk

Heb je vragen, een wijzigingsverzoek of een melding, dan helpen onze servicedeskmedewerkers jou graag. De servicedesk is standaard bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur ochtends tot 18.00 uur’s  avonds. Je kunt bellen naar 088 088 4321 of mailen naar servicedesk@ndi.nl. Indien mogelijk wordt jouw melding direct afgehandeld.

Waarom NDI

Of je een eigen ICT-afdeling hebt of niet, NDI ondersteunt, denkt mee en adviseert over ICT-vraagstukken. Je bent continu bezig met het halen van jouw bedrijfsdoelstellingen. De langetermijnstrategie die je hebt uitgestippeld vraagt wat van jouw organisatie en dus ook van jouw ICT.

Natuur & Milieu gelooft in een mooie, gezonde en duurzame wereld waar wij met z’n allen zonder schade voor mens, natuur en milieu kunnen leven, werken en ondernemen. Het werk van Natuur & Milieu is inhoudelijk gefocust op drie thema’s, waarin zich grote klimaat- en milieuvraagstukken uiten, namelijk energie, mobiliteit en voedsel.

Lees meer

Hiltermann Lease besteedt de mobiele telefonie volledig uit aan NDI ICT Solutions. “Dat is natuurlijk een markt waarop de aanbieders bijkans over elkaar heen rollen”, ziet financieel manager Remco Bamert. “NDI is daarin een baken van rust voor ons. Ze leveren kwaliteit en monitoren doorlopend of ons verbruik wel in lijn is met wat we afnemen. Als er besparing mogelijk is, regelt NDI het ook.“

Lees meer

Sinds 1 oktober dit 2018 is ons kantoor in WTC Utrecht geopend maar wij waren al veel eerder betrokken en aanwezig in het gebouw. In een vroeg stadium zijn wij door de eigenaar, CBRE Global Investors, bij deze ontwikkeling betrokken. CBRE Global Investors is een internationale vastgoed- en huisvestingsadviseur met alle vastgoedexpertise in eigen huis.

 

Lees meer

Weleda Benelux SE is een multinational die actief is in de farmaceutische industrie. De in Zoetermeer gevestigde organisatie produceert geneesmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. Om optimaal bereikbaar te zijn koos de organisatie onlangs voor VaMo van KPN EEN via NDI.

 

 

Lees meer