NDI banner
NDI levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. We nemen de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet.
Oplossingen met persoonlijke aandacht
02 aug 2018Samsung onthult nieuwe tablets met dunnere randen
Samsung heeft twee nieuwe tablets met dunnere schermranden gepresenteerd. De Galaxy Tab S4 is vanaf woensdag verkrijgbaar voor 699 euro, terwijl de Galaxy Tab A 10.5 op 24 augustus voor 329 euro verkocht zal worden. Beide tablets hebben een scherm van 10,5 inch, waarvan de Tab S4 een hogere resolutie heeft met 2560 bij 1600 pixels. De Tab A 10.5 moet het doen met 1920 bij 1200 pixels.
25 juli 2018Politie waarschuwt voor circulerende afpersmails met wachtwoorden
De Nederlandse politie waarschuwt voor circulerende afpersmails, waarin wordt gedreigd om het webcambeeld van een slachtoffer te publiceren. Dat terwijl slachtoffers helemaal niet zijn gehackt. De politie plaatste de waarschuwing op Facebook. In de e-mails wordt een wachtwoord gedeeld, waarna wordt beweerd dat de computer van het slachtoffer is gehackt na het bezoeken van een pornosite.  
10 juli 2018Veel websites nog niet veilig genoeg
14 procent van de populairste Nederlandse websites werkt nog altijd via een onveilige http-verbinding. Van de minder bezochte websites loopt dit percentage zelfs op richting de 34 procent. Dit gaat eind juli 2018 gevolgen hebben voor alle gebruikers van Google Chrome, omdat deze browser vanaf 23 juli alle websites zonder https als onveilig gaat bestempelen. Dit blijkt uit een steekproef van securitybedrijf Cybersprint onder de meest gebruikte websites van Nederland. 
19 juni 2018Microsoft integreert Adobes pdf-diensten in Office 365
Microsoft en Adobe gaan hechter samenwerken om pdf-mogelijkheden in Office-diensten te integreren. De beide bedrijven hebben het nu mogelijk gemaakt om pdf-bestanden direct vanuit de ribbon in Office 365 te maken. De mogelijkheid om pdf's aan te maken vanuit de ribbon-interface van de online versies van Word, Excel, PowerPoint, OneDrive en SharePoint, komt deze week beschikbaar voor klanten van Adobe Acrobat DC voor teams en enterprise.