NDI banner
NDI levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. We nemen de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet.
Oplossingen met persoonlijke aandacht
05 feb 2018Nederland aan kop in Europa op gebied van internettoegang
Van de 28 Europese landen telt Nederland het meeste aantal huishoudens met toegang tot internet. In 2017 had 98 procent van de Nederlandse huishoudens thuis internet.   Het Europees gemiddelde van huishoudens met internettoegang lag op 87 procent, blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).   Naast Nederland behoren Luxemburg en Denemarken (97 procent) en Finland en Zweden (95 procent) tot de kopgroep van landen met de meeste huishoudens met een internetaansluiting.
31 jan 2018Eén op de vijf Nederlanders in 2017 slachtoffer van cybercrime
Beveiligingsbedrijf Symantec stelt dat er vorig jaar 3,4 miljoen Nederlanders slachtoffer zijn geworden van cybercrime. In totaal raakten ze 1,3 miljard euro kwijt.   Dat blijkt uit een onderzoek van Symantec. Het bedrijf sprak daarvoor met meer dan 20.000 mensen in twintig landen, onder wie ruim duizend Nederlanders.   In heel Europa kregen 98,2 miljoen mensen met digitale misdaad te maken. De schade daarvan bedroeg 23,3 miljard euro.   In Nederland is phishing de meest voorkomende vorm van cybercrime.
08 jan 2018Beveiligingsprobleem computers
Beste klant, Zoals in diverse media bekend is gemaakt, is er een beveiligingslek gevonden in vrijwel alle processoren die de afgelopen 15 jaar geproduceerd zijn. Er is door Microsoft een patch gedistribueerd die dit oplost, maar dan moet de virusscanner hier ook op aangepast zijn. NDI voorziet alle servers en werkstations die bij ons in beheer zijn van deze patch zodra onze virusscanner aangepast is (daar wordt aan gewerkt), en wij adviseren dringend om dit ook op de Windows PC’s, laptops en tablets te doen.
20 dec 2017Kerstwens NDI 2017
Het is bij NDI een traditie geworden om ieder jaar de kerstwens, die wij u als relatie willen geven, om te zetten in een mooie gift voor een goed doel. Eén van de goede doelen die wij steunen is het Prinses Máxima Centrum, op dinsdag 19 december heb ik aan Prof. Dr. Rob Pieters onze gift overhandigd.    Het Prinses Máxima Centrum is volledig gespecialiseerd in kinderoncologie. Zij doen er alles aan om kinderen met kanker zo goed mogelijk te behandelen en genezen en negatieve gevolgen, nu en later, te voorkomen.