NDI banner
NDI levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. We nemen de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet.
Oplossingen met persoonlijke aandacht
13 sept 2018NDI organiseert Zuidascup 2018
Op vrijdag 12 oktober is het zover, NDI organiseert dit jaar de zeventiende editie van de Zuidascup! Het sportieve evenement zal dit jaar plaatsvinden op het complex van AFC Amsterdam. Vanaf 13:30 wordt er afgetrapt en start de strijd om de felbegeerde cup. Zowel dames als heren zijn welkom om te voetballen, maar zeker ook tijdens de borrel ter afsluiting van een sportieve middag.    Op ndi.nl/zuidascup vind je alle praktische informatie over het toernooi en over de inschrijving. Er kunnen maximaal 16 teams deelnemen, dus wacht niet te lang met inschrijven!     
06 sept 2018Apple kondigt nieuwe iPhones op 12 september aan
Apple heeft de uitnodigingen voor een groot evenement op 12 september verstuurd. Naar verwachting gaat het bedrijf op die dag zijn nieuwe IPhones aankondigen.   Volgens de geruchten gaat Apple drie nieuwe IPhones aankondigen. Het zou gaan om opvolgers van de iPhone 8 en het jubileumtoestel, de iPhone X.   Twee van de drie smartphones zijn vermoedelijk voorzien van een OLED-scherm met een inkeping waarin zich sensoren voor gezichtsherkenningstechnologie bevinden.
28 aug 2018‘Microsoft werkt aan nieuwe Windows-versie gericht op mobiele apparaten’
Het lijkt erop dat Microsoft werkt aan een afgeslankte Windows 10 versie. De nieuwe versie is vooral bedoeld voor apparaten met een beperkte opslagruimte. De nieuwe versie staat intern mogelijk bekend als ‘Windows 10 Lean’. De nieuwe versie is gericht op de goedkopere low-end Windows-laptops en tablets, zo heeft Windows Central laten weten. Het OS is vooral geschikt voor apparaten met weinig opslagruimte.
23 aug 2018Google gebruikt Artificial Intelligence voor het koelsysteem in het datacenter
Datacenters moeten koel zijn, om de servers goed te laten functioneren. De afgelopen jaren werkte Google aan een Artificial Intelligence algoritme die zich kan aanpassen aan een koelsysteem.   Koelsysteem GoogleNu heeft het algoritme alles onder controle in Google ‘s datacenter. De AI heeft geleerd om de temperatuur zo optimaal mogelijk te houden, maar wel energie te besparen. De besparing is ongeveer veertig procent. In eerste instantie werden de aanbevelingen van het systeem eerst bekeken en daarna toegepast.