NDI banner
NDI levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. We nemen de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet.
Oplossingen met persoonlijke aandacht
06 mrt 2018E-mailaanvallen blijven een pijnpunt voor bedrijven
De inbox blijft de zwakste schakel in de beveiliging Meer dan een derde van alle beveiligingsincidenten begint met phishing-mails of kwaadaardige bijlagen die naar medewerkers van bedrijven worden verstuurd. Zo blijkt uit de meest recente versie van het Incident Response Report (PDF) van F-Secure.   Een rapport dat is opgebouwd met de bevindingen van het incidentresponsteam en zo dus inzicht biedt in de manier waarop hackers organisaties aanvallen.   Aanvallen via e-mailMisbruik van op internet gerichte diensten van bedrijven vormde de belangrijkste oorzaak van de beveiligingsincidenten die in het rapport aan bod komen.
23 feb 2018Vorstverlet gemeenten
De winter is deze week toch echt aangebroken en de gemeenten hebben een zogenaamd ‘vorstverlet’ opgelegd. Dit betekent dat er geen werkzaamheden meer buiten in de grond mogen plaatsvinden. De winterse omstandigheden kunnen eventueel ook invloed hebben op de levertijden van onze diensten. Als het vorstverlet inderdaad van invloed is op de leverdatum van uw verbinding, dan ontvangt u hierover bericht.   Zodra de vorst weer uit de grond is verdwenen en de werkzaamheden worden hervat, informeren wij u en zullen we de nieuwe leverdatum met u afstemmen.
23 feb 2018Samenwerking DearBytes
Op het gebied van ICT is NDI een alleskunner en als generalist is samenwerking met specialisten essentieel. Om die reden zijn wij een samenwerking aangegaan met Dearbytes, dé IT Security specialist van Nederland. In onze wereld zijn “bytes” overal en vrijwel altijd en vanaf iedere locatie beschikbaar. DearBytes zorgt ervoor dat organisaties hier veilig gebruik van kan maken. Hun medewerkers zijn professionele cybercrime fighters. Zij leveren 24/7 strijd tegen actuele, digitale dreigingen. Dit doen zij middels de inzet van hun jaren lange kennis en ervaring.
05 feb 2018Nederland aan kop in Europa op gebied van internettoegang
Van de 28 Europese landen telt Nederland het meeste aantal huishoudens met toegang tot internet. In 2017 had 98 procent van de Nederlandse huishoudens thuis internet.   Het Europees gemiddelde van huishoudens met internettoegang lag op 87 procent, blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).   Naast Nederland behoren Luxemburg en Denemarken (97 procent) en Finland en Zweden (95 procent) tot de kopgroep van landen met de meeste huishoudens met een internetaansluiting.