Is de gangkast niet voorzien van climate control en dus niet geschikt als serverruimte? Ben jij gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw en heb jij geen ruimte voor een rack met servers? Dan is een colocatie van NDI iets voor jou! Alle servers in één rack met alle voorzieningen zoals koeling, veiligheid, redundante stroom en koppelingen, zodat het lijkt alsof alles bij jou op kantoor staat.

 

In de praktijk

Wij zorgen ervoor dat jouw rack prima op orde is en dat jouw servers altijd in perfecte conditie draaien. Door de redundante stroomvoorziening en beveiligde toegang is het veilig houden van jouw data gegarandeerd.

 

Flexibel beheer

Heeft er iemand toegang nodig tot de servers? Wij begeleiden de medewerker of engineer en ondersteunen waar nodig. Indien er onderhoud nodig is, proberen wij dit zoveel mogelijk in het weekend of buiten kantooruren te plannen om ervoor te zorgen dat de servers in optimale conditie blijven met zo min mogelijk overlast als gevolg.

 

Geïnteresseerd?

Neem dan hier contact met ons op, wij bespreken graag hoe je we het beste kunnen helpen. Mocht je liever een afspraak op locatie maken kan dat uiteraard ook.