Ben je bekend met PABX-en, ISDN-lijnen, ISRA-punten, MAC-adressen of codecs? Of concentreer jij je liever op dat wat er voor jouw organisatie écht toe doet? Dan is telefonie van NDI iets voor jou! Met telefonie van NDI heb je, voor een vast bedrag per maand, volledig beheerde (IP)-telefonie, waarmee je profiteert van een uiterst flexibele oplossing met vele mogelijkheden. Je hebt geen eigen telefooncentrale meer nodig en je bespaart bovendien op de telefoonkosten.

In de praktijk

We regelen telefonie van aanvraag tot oplevering. We koppelen vestigingen en maken het mogelijk om onderling gratis te bellen. Als je dat wilt, zorgen we ervoor dat je zowel thuis als op kantoor bereikbaar bent op hetzelfde nummer. Wijzigingen en verzoeken kunnen we veelal direct doorvoeren. Afhankelijk van de afspraken zijn onze specialisten bij storingen 24 uur per dag beschikbaar.

Flexibel inzetbaar

Telefonie van NDI is bovendien volledig aan te passen aan de ontwikkeling van jouw organisatie. Groeit het bedrijf? Binnen een uur hebben nieuwe medewerkers toegang tot de benodigde bestanden. Datzelfde geldt als de bezetting tijdelijk wat lager is. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Voor een vast bedrag per maand heb je deze flexibiliteit binnen handbereik.

Zowel intern als extern hebben we onze bereikbaarheid flink kunnen verbeteren. Collega’s zijn bereikbaar op één vast nummer, waarmee we ook naar buiten bellen. Dat communiceert natuurlijk een stuk efficiënter en overzichtelijker. We hoeven gewoon nooit meer een belletje te missen. Echt super.

Onno Rietveld
IT beheerder | Weleda

Wat krijg je?
Kies je voor telefonie van NDI dan krijg je een eigen virtuele telefooncentrale in de cloud. Deze oplossing is schaalbaar en eenvoudig. De telefooncentrale is flexibel te configureren naar jouw specifieke wensen en eisen met betrekking tot bereikbaarheid en je kunt zelf een keuze maken uit diverse type toestellen.

De communicatie tussen jouw bedrijf en de telefooncentrale verloopt via een gescheiden kanaal op de internetverbinding, waardoor de gesprekskwaliteit continu wordt gewaarborgd. Alles wat je met een conventionele centrale kon, kan ook met deze dienst. Maar er kan nog meer, zoals Vast-Mobiel-integratie door middel van apps op jouw smartphone en PC, opnemen van gesprekken, Conferencing-diensten en onbeperkt bellen (afkoop belkosten).

Telefonie van NDI betreft een totaaloplossing. Naast de telefooncentrale en de toestellen leveren wij de benodigde randapparatuur, verbindingen en software. Uiteraard wordt de telefooncentrale geconfigureerd en wordt de gehele omgeving bedrijfsklaar opgeleverd, zodat je direct kunt beginnen met bellen en gebeld worden.

Hosted telefonie is een beheerde dienst; bij storingen zorgen wij ervoor dat de problemen snel worden verholpen. De telefooncentrale wordt continu gemonitord, waardoor een uptime van 99,99% wordt gegarandeerd. Mocht zich een probleem met een toestel voordoen of wil je een wijziging doorvoeren, dan staat onze servicedesk tot jouw beschikking. Alle kosten voor beheer en onderhoud zijn bij de prijs inbegrepen.

Geïnteresseerd?
Neem dan hier contact met ons op, wij bespreken graag hoe je we het beste kunnen helpen. Mocht je liever een afspraak op locatie maken kan dat uiteraard ook.