Heb jij voor elke ICT-dienst een aparte leverancier met bijbehorende contactpersonen en specialisten? Maar heb je liever één centraal aanspreekpunt voor al jouw ICT-gerelateerde zaken? Dan is NDI iets voor jou.

In de praktijk

We adviseren over de beste ICT-oplossing, beheren IT-omgevingen, leveren Remote Office als dienst en ontwikkelen software op maat. En naast hard- en software leveren we ook internet, mobiele telefonie en televisie. Dit doen we al ruim twintig jaar, met persoonlijke toewijding. Wijzigingen en aanvragen kunnen we veelal direct doorvoeren. Afhankelijk van de afspraken zijn onze specialisten bij storingen vierentwintig uur per dag beschikbaar.


Flexibel inzetbaar

Onze diensten zijn volledig aan te passen aan de ontwikkeling van jouw bedrijf. Een nieuw kantoor of een nieuwe medewerker? We bekijken hoe dit binnen jouw ICT-infrastructuur past. En wat er ontbreekt, dat leveren wij. Dat is voor ons vanzelfsprekend.


Over NDI ICT Solutions

NDI levert vanuit drie vestigingen ICT-diensten aan achthonderd zakelijke klanten in de Randstad. Wij nemen onze klanten de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat zij zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet. We leveren gestandaardiseerde diensten zoals telefonie, internet en clouddiensten, maar ook voor maatwerk zoals IT-beheer, softwareontwikkeling, advies en projecten kun je bij ons terecht. Met zo’n zeventig enthousiaste collega’s en twintig jaar ervaring zijn wij een goed adres voor jouw ICT. We helpen je graag! Zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag, als dat nodig is.


Wat krijg je?

NDI ontzorgt. Wij voorkomen dat ICT jouw onderneming in de weg zit. Je wil niet bezig zijn met computers die niet werken of met de beveiliging van bedrijfskritische data; je wil niet op zoek gaan naar de oorzaak van het langzame internet op kantoor. Wij willen dat wel. Ons uitgangspunt is dat jij je te allen tijde bezig kunt houden met jouw eigen business. Dit faciliteren wij.

Of je een eigen ICT-afdeling hebt of niet, NDI ondersteunt, denkt mee en adviseert over ICT-vraagstukken. Je bent continu bezig met het halen van de bedrijfsdoelstellingen. De langetermijnstrategie die je hebt uitgestippeld, vraagt wat van de organisatie en dus ook van de ICT.

Informatiestromen inrichten en het automatiseren van processen en communicatievraagstukken zijn cruciale aspecten bij het behalen van jouw doelstellingen. Wij begrijpen dit en leven ons in de organisatie in, zodat we met jou de juiste vertaalslag kunnen maken. Wij streven naar partnership om sámen met onze klanten te komen tot de best passende oplossing.


Geïnteresseerd?

Bel ons voor een afspraak op 088-0884300 of mail ons op interesse@ndi.nl. We komen graag bij je langs om te bespreken hoe we je het beste kunnen helpen.