Home
Delftse Poort Rotterdam

Delftse Poort is een iconisch complex met twee torens van spiegelglas, pal naast het vernieuwde Rotterdam Centraal. Het gebouw, ontworpen door architect Abe Bonnema, werd vroeger gebruikt door Nationale Nederlanden. Inmiddels is Delftse Poort een modern bedrijfsverzamelgebouw met vele gedeelde faciliteiten en alle mogelijkheden die nodig zijn om effectief en professioneel te ondernemen. NDI ICT Solutions is intensief betrokken bij de ontwikkelingen in de Delftse Poort en sinds juni 2019 hebben wij een prachtig kantoor in de centrale hal.

Bereikbaarheid

Per auto: Delftse Poort is met de auto uitstekend bereikbaar. Binnen een paar minuten rij je vanaf de ring A20 of A13 naar het gebouw. In het gebouw is een ruime, bewaakte en overdekte parkeergarage.

Met openbaar vervoer: Delftse Poort ligt naast station Rotterdam Centraal. Rotterdam Centraal is de hub voor trein, metro, tram en bus. Vanaf het station ben je in 25 minuten op Schiphol via de hogesnelheidstrein, dezelfde treinen brengen je in 2,5 uur naar Parijs.

Contactgegevens

Weena 505
Centrale hal
3013 AL Rotterdam
rotterdam@ndi.nl