Home
WTC Amsterdam

World Trade Center of kortweg WTC is een organisatie voor ondernemers voor de opbouw van een “wereldwijd netwerk” van bedrijven. Nederland telt negen WTC-vestigingen, waaronder het World Trade Center in Amsterdam dat is gelegen in het centrum van de Zuidas aan de A10 en naast station Zuid. Het WTC in Amsterdam huisvest meer dan 300 bedrijven van 30 verschillende nationaliteiten.

NDI ICT Solutions staat al jaren bekend als de ICT-leverancier van de Zuidas. De filosofie is vanaf het begin af aan geweest dat we dicht bij onze klanten willen zitten om ze optimale service te kunnen bieden. We kennen onze klanten goed en we zijn altijd snel ter plaatse om ze van dienst te kunnen zijn. Naast het World Trade Center profiteren bedrijven inmiddels ook daarbuiten van dezelfde uitstekende diensten en service die we leveren.

Bereikbaarheid

Per auto: WTC Amsterdam ligt direct aan de binnenring van Amsterdam: de A10. De A10 sluit direct aan op belangrijke knooppunten van de belangrijkste Nederlandse snelwegen richting Den Haag, Utrecht, Almere en Alkmaar. Onder het WTC Amsterdam is een parkeergelegenheid voor huurders en bezoekers.

Met openbaar vervoer: WTC Amsterdam ligt op een steenworp afstand van belangrijke OV-knooppunten. Met de directe ligging aan Station Zuid ben je met de trein in 7 minuten op Schiphol Airport en binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam. Met de voltooiing van de Noord-Zijdlijn, lijn 52, is een belangrijke metro-verbinding tot stand gebracht waarmee ook Amsterdam Noord gemakkelijk is te bereiken. Verder vertrekken vanaf station Zuid, streekbussen, stadsbussen, spitsbussen en trams naar alle plekken in en om de stad.

Contactgegevens

Strawinskylaan 203
1077 XX Amsterdam
wtc@ndi.nl