HomeDiensten
Modern Work

Wat is de moderne werkplek?

In de snel veranderende zakenwereld is de ‘moderne werkplek’ een cruciale factor voor het succes van elke organisatie. Moderne werkplek is een veilige en beheerde werkplek waarbij je met jouw device en geavanceerde technologieën kan (samen)werken waar en wanneer het jou uitkomt.

Onze moderne werkplek combineert flexibiliteit, samenwerking en beveiliging, zodat je je volledig op je werk kunt focussen. Samen met jou zorgen wij ervoor dat de moderne werkplek, jouw ideale werkplek is.

Microsoft 365 

De Microsoft tenant is het fundament van NDI Modern Work. Elke gebruiker in de tenant is voorzien van een licentie en er zijn diverse licenties beschikbaar. De meest actuele informatie rondom de licenties worden gepubliceerd door Microsoft.

Voor het realiseren van een veilige en efficiënte werkplek is een Business Premiumlicentie vereist voor de ‘Standard’ gebruiker. Voor de ‘Light’ gebruiker is een F3 licentie de standaard. Licenties met een lagere prijs bieden vaak niet de benodigde functionaliteiten om te voldoen aan de normen. Meer informatie over wat Microsoft 365 voor je kan betekenen lees je hier. 

Beheer

In een IT-landschap dat voortdurend verandert en complexer wordt, is het essentieel dat jouw moderne werkplek probleemloos functioneert. Wij begrijpen dit en zetten ons niet alleen in voor een goed ingerichte werkplek, maar ook voor consistent beheer. Wij richten jouw moderne werkplek in en zorgen voor actief beheer, monitoring en onderhoud, zodat jij je volledig kunt richten op jouw werkzaamheden.

Beveiliging

Veiligheid is bij al onze diensten een topprioriteit. En dit geldt in het bijzonder voor de moderne werkplek. We hanteren een voortdurend bijgewerkte security baseline, die zowel technische als organisatorische maatregelen omvat. Deze baseline dient als minimale vereiste voor het leveren van een veilige werkomgeving en het minimaliseren van risico’s op cybersecurity-incidenten. Bovendien zijn we ISO 27001 gecertificeerd, wat niet alleen bevestigt dat wij onze zaken op orde hebben, maar ook duidelijk maakt dat wij beveiliging uiterst serieus nemen en data bij ons in goede handen is.    

Backup  

Een backup is jouw reddingsboei bij dataverlies of beschadiging van gegevens. Microsoft 365 biedt standaard de mogelijkheid om per ongeluk verwijderde e-mails of bestanden binnen een periode van 30 dagen te herstellen. Na deze periode, of in geval van bijvoorbeeld een cyberaanval, is deze mogelijkheid echter niet toereikend.  

Daarom maken wij gebruik van een externe cloud backup service, waarbij jouw bestanden veilig worden bewaard op een onafhankelijke, externe locatie. Met een onbeperkte opslagruimte en levenslange bewaartermijn. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de beschikbaarheid en integriteit van jouw gegevens.