HomeBlog
“Plannen is jezelf verwennen”
Blog
“Plannen is jezelf verwennen”
Share this...

Je kent het wel, je wil een afspraak inplannen met een aantal collega’s. Maar wie is wanneer beschikbaar? Wellicht maak je privé gebruik van Datumprikker en ben je dus bekend met de voordelen daarvan. Zakelijk kun je nu gebruik maken van FindTime. Deze software is beschikbaar binnen Outlook in Office 365. Zo kun je gemakkelijk vergaderingen plannen met collega’s maar ook met klanten.

FindTime is een onderdeel binnen Office 365 Business- of Ondernemingsaccount met Exchange Online. Het mooie is dat FindTime niet geïnstalleerd hoeft te worden door de genodigden om te kunnen stemmen op vergadertijden. Zo is het mogelijk om uitnodigingen te versturen naar elk e-mailadres, waaronder Gmail, Yahoo! en soortgelijke providers. Een extra handige functionaliteit is dat de tijden voor de vergadervoorstellen in jouw agenda komen te staan als gereserveerd. Zo wordt het dubbel plannen van een afspraak verleden tijd!

Kijk ook eens naar de volgende animatie: Plannen is jezelf verwennen met FindTime

Wil je graag meer informatie over FindTime of heb je Office 365 gerelateerde vragen dan kun je ons bellen of mailen. Uiteraard zijn we je ook graag van dienst wanneer je andere ICT vragen of verzoeken hebt.

Wouter van Huis
Mail: wouter@ndi.nl
Telefoon: 088-088 4321