HomeBlog
Microsoft 365, de nieuwe standaard voor productiviteit en beveiliging
Blog
Microsoft 365, de nieuwe standaard voor productiviteit en beveiliging
Share this...

Waar tot voor kort Office 365 de standaard was op het gebied van productiviteit in de cloud, heeft ondertussen Microsoft 365 zich opgeworpen als de opvolger ervan. Microsoft 365 is namelijk de oplossing voor de moderne werkplek. Microsoft 365 biedt namelijk alle voordelen van Office 365 op het gebied van productiviteit en samenwerken zoals de Office apps, e-mail, bestandsopslag en Teams en combineert dit met essentiële beveiliging zoals multi-factor authenticatie en het beheer van apparaten. Dit stelt de gebruikers in staat om zowel mobiel als productief te zijn en tegelijkertijd zekerheid te hebben over de beveiliging van data en apparaten. De beveiliging van data van je organisatie gaat namelijk steeds een belangrijkere rol spelen bij elke IT omgeving. Iedere organisatie wil namelijk voorkomen dat er gevoelige data op straat komt te liggen. Microsoft 365 kan je hierbij helpen om een flinke stap in de goede richting te zetten. Waarbij bij Office 365 je voor beveiliging additionele duurdere licenties dient aan te schaffen, is dat bij Microsoft 365 tenminste wel standaard inbegrepen. Hiermee ben je als organisatie beter beveiligd tegen aanvallen op je accounts en bijhorende data zoals phishing.
Er zijn verschillende varianten van Microsoft 365 voor zowel bedrijven en ondernemingen. Net als bij Office 365 bieden de ondernemingsvarianten nog uitgebreidere mogelijkheden. Hierbij dien je te denken aan extra mogelijkheden op het gebied van informatiebeveiliging of applicaties zoals Power BI.

Mocht je hier meer informatie over willen hebben over hoe Microsoft 365 jouw organisatie verder kan helpen, neem dan gerust contact met mij op via dchin@ndi.nl