HomeBlog
Is jouw IT infrastructuur nog up-to-date? 
Blog
Is jouw IT infrastructuur nog up-to-date? 
Share this...

Je bedrijfsnetwerk vormt de kern van je IT-omgeving. Hiermee heb je toegang tot al je apps, bestanden en zelfs hele cloudwerkplekken. Het is dan ook logisch dat deze IT infrastructuur up-to-date is. Dat is enorm goed voor je productiviteit en dienstverlening, maar dat is zeker niet het enige voordeel. We vertellen je graag hoe dat precies zit, en hoe wij jou helpen hier maximaal van te kunnen profiteren.  

Overal productief

Een goed onderhouden infrastructuur laat jou en je collega’s makkelijker van flexibele cloudwerkplekken gebruikmaken. Apps werken snel en zonder verstoringen, en het bewerken en delen van bestanden gaat ook veel eenvoudiger. Thuiswerken wordt daardoor laagdrempeliger. Een up-to-date bedrijfsnetwerk maakt het ook makkelijk op te schalen naar nieuwe cloudwerkplekken; hoe minder achterstallig onderhoud, hoe sneller deze kunnen worden toegevoegd. Dat is natuurlijk top voor je samenwerking, productiviteit en continuïteit. 

Altijd bereikbaar voor klanten en collega’s

Veel moderne oplossingen voor samenwerken en communicatie verlopen via de cloud. Denk aan je hosted telefonie en natuurlijk de handige samenwerkingstool Microsoft Teams voor de cloudwerkplek. Zeker in deze tijden van thuiswerken maken we hier veel gebruik van. Door je infrastructuur goed te onderhouden kun je optimaal met deze cloudoplossingen werken. Je communiceert zo toch nét even wat makkelijker met je klanten en collega’s.   

Minder risico op datalekken

Dat databeveiliging enorm belangrijk is voor de dienstverlening is natuurlijk geen verrassing. Hoe beter je security is ingeregeld, hoe minder kans op datalekken. Regelmatige updates van de infrastructuur dichten eventuele kwetsbaarheden. Dat beschermt je tegen ellende als ransomware en hacks. De kans dat cybercriminelen aan de haal gaan met jouw klantdata wordt daardoor veel kleiner, en jij en je collega’s werken gewoon lekker door.  

Klaar voor de toekomst

Door regelmatige updates blijft je infrastructuur in topconditie. Zo profiteer je nu en in de toekomst van een netwerk dat aansluit bij jouw organisatie. Je kunt snel inspelen op ontwikkelingen in de markt of een groeiend personeelsbestand, gebruikt makkelijk nieuwe apps en blijft productief. Op die manier is je organisatie toekomstbestendig en blijf jij die concullega altijd een paar stappen voor.  

Up-to-date zijn is makkelijker dan ooit

Het up-to-date houden van je infrastructuur klinkt alsof er heel wat ingewikkelde technische expertise voor nodig is. Gelukkig heb jij daar geen omkijken naar. Wij nemen je namelijk graag alle zaken rondom beheer, beveiliging, hosting en colocatie uit handen. Zonder gedoe, voor een vast bedrag per maand en met maximaal gemak en optimale productiviteit voor jou en je collega’s. Zo zorgen we ervoor dat werken in de cloud makkelijker is dan ooit. Om er zeker van te zijn dat ook alle werkplekken volledig up-to-date zijn, is het mogelijk om werkplekbeheer in te regelen

Hoe mogen we je helpen?

Wil je ook zeker weten dat je infrastructuur gewoon altijd up-to-date is? Neem dan contact met ons op, we spreken jouw taal en ondersteunen je met advies en toekomstbestendige oplossingen op maat.