HomeKlantcases
Verhuizing Natuur & Milieu

Natuur & Milieu gelooft in een mooie, gezonde en duurzame wereld waar wij met z’n allen zonder schade voor mens, natuur en milieu kunnen leven, werken en ondernemen. Het werk van Natuur & Milieu is inhoudelijk gefocust op drie thema’s, waarin zich grote klimaat- en milieuvraagstukken uiten, namelijk energie, mobiliteit en voedsel.

Afgelopen jaar verhuisde Natuur & Milieu naar een ander pand en tijdens deze verhuizing heeft NDI een grote bijdrage geleverd. De combinatie van alle diensten, de snelheid van het internet en de kwaliteit hebben uiteindelijk de doorslag gegeven om dit op te laten pakken door NDI. Behalve het leveren van internet, telefonie en wifi heeft NDI ook de hele verhuizing begeleid. De telefonie, voorheen in handen van een andere aanbieder, mag NDI sinds de verhuizing ook verzorgen. Alle diensten onder één dak vond Natuur & Milieu wel zo gemakkelijk.

Natuur & Milieu houdt ook rekening met een aantal eisen op het gebied van duurzaamheid, waarbij onder andere gekeken wordt naar de Rank a Brand score. Rank a Brand, een onafhankelijke organisatie die vergelijkt op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, geeft aan een beperkt aantal leveranciers van hardware een positieve score. Deze score is bepalend voor het aanschaffen van hardware en vandaar dat hier bij het aanbieden van nieuwe producten rekening mee wordt gehouden. Uiteindelijk is NDI langs deze meetlat gehouden en is gebleken dat de nieuwe hardware kan voldoen aan de gestelde eisen.

Elke week is NDI een halve dag op locatie aanwezig om de medewerkers van Natuur &Milieu te ondersteunen waar nodig. Hierdoor kan NDI betrokken blijven en daarnaast een goede bijdrage leveren aan de dagelijkse gang van zaken.