HomeKlantcases
Referentie Draijer Makelaardij

Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer bestaat al ruim 120 jaar en is een bekende naam in Amsterdam en omstreken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bemiddelen bij aan- en verkoop van onroerend goed en het uitvoeren van taxaties. Naast aan- en verkoop voeren zij ook het beheer voor meer dan honderd opdrachtgevers uit.

Tijdens de aanvraag voor de verhuizing van een ISDN-lijn kwam naar voren dat de telefooncentrale en de server gedateerd waren. Het was noodzakelijk dat beide vernieuwd werden om problemen in de toekomst te voorkomen.

In eerste instantie was de keuze van het bedrijf om nieuwe servers te kopen en deze zelf te onderhouden. Vrijblijvend heeft NDI een vergelijking gemaakt tussen deze oplossing en Office 365. Uiteindelijk bleek Office 365 de juiste oplossing en heeft Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer geen omkijken meer naar het onderhoud.

Naast Office 365 is er ook gekozen voor hosted telefonie en een glasvezelverbinding. Dit laatste is een weloverwogen keuze geweest. Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer doet alles via de cloud. Een goede internetverbinding is dan belangrijk net als het gebruik van een aantal softwarepakketten. Alle medewerkers moeten hier gelijktijdig in kunnen werken. Deze programma’s kunnen zij ook met Office 365 blijven gebruiken.