Deze pagina bevat een selectie van onze meest verkochte toestellen. Vanwege sterk fluctuerende prijzen in een markt die tegenwoordig meer in beweging is dan ooit, hebben wij besloten geen prijzen meer te communiceren. Stuur voor de meest actuele prijs een mailtje naar binnendienst@ndi.nl en geef daarin aan in welk toestel u geïnteresseerd bent. Staat het door u gewenste toestel hier niet bij? Geen probleem. Wij kunnen doorgaans alle courante modellen van de grote merken leveren. Neem ook in dit geval gerust contact met ons op via 088-0884330 of stuur een e-mail naar binnendienst@ndi.nl. Ook voor al uw accessoires (hoesjes, screenprotectors, opladers etc.) kunt u bij ons terecht.

Specificaties:

Android 12
7,6 inch
12GB
4G en 5G

 

De Samsung Galaxy Z Fold 4 is een vouwbare smartphone. Klap het toestel open als een boek en gebruik hem als kleine tablet. De Cover Screen van 6,2 inch ligt gemakkelijk in één hand en biedt voldoende mogelijkheden. Maar in beide handen biedt het hoofdscherm van 7,6 inch je eindeloos veel mogelijkheden. Je kunt ook een goede hoek zoeken en hem neerzetten. Zo krijg je handsfree nog meer gedaan.

Of je nu heen en weer schakelt tussen teksten en je laatste e-mails, profiteer optimaal van het ruime Main Screen met Multi View. Het vermogen van een pc in jouw zak optimaliseert apps met One UI om jou menu’s en meer in een oogopslag te laten bekijken.

Dankzij het grote scherm is deze snelle smartphone geschikt voor multitasken. Zo open je 2 apps tegelijk, waardoor je jouw aantekeningen bijvoorbeeld gemakkelijk verwerkt in een verslag. Aan de voorkant zit een 6,2 inch hd scherm. Hierop stuur je snel een berichtje of kijk je naar het laatste nieuws.

Ga op avontuur, onder alle weersomstandigheden. Je hoeft geen rekening te houden met het weer dankzij ‘s werelds eerste waterbestendige dichtklapbare smartphone.

 

Samsung Galaxy Z Fold 4 5G is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256GB, 512GB en 1TB in de kleuren (spook)zwart, bordeaux rood, beige en grijs/groen.

 

Een adapter en oordopjes zijn niet standaard meegeleverd en schaf je daarom los aan