HomeDienstenUnified communicationsTelefoonshop
Samsung Galaxy Z Flip 4/ Flip 4 Bespoke Edition
Deze pagina bevat een selectie van onze meest verkochte toestellen. Vanwege sterk fluctuerende prijzen in een markt die tegenwoordig meer in beweging is dan ooit, hebben wij besloten geen prijzen meer te communiceren. Stuur voor de meest actuele prijs een mailtje naar binnendienst@ndi.nl en geef daarin aan in welk toestel u geïnteresseerd bent. Staat het door u gewenste toestel hier niet bij? Geen probleem. Wij kunnen doorgaans alle courante modellen van de grote merken leveren. Neem ook in dit geval gerust contact met ons op via 088-0884330 of stuur een e-mail naar binnendienst@ndi.nl. Ook voor al uw accessoires (hoesjes, screenprotectors, opladers etc.) kunt u bij ons terecht.

Specificaties:

Android 12
6,7 inch
8GB
4G en 5G

 

De Galaxy Z Flip4 is klein maar fijn als hij dichtgeklapt is, maar blijft een volwaardige smartphone. Hij past precies in je zak. Wil je jouw handen vrij hebben als je een selfie maakt of videobelt? Klap het toestel in een hoek van 90 graden en zet hem op tafel of neem selfies met de achtercamera en bekijk een preview op de Cover Screen. Bekijk jezelf vanop afstand met een full-screen beeldzoeker of tik om de originele beeldverhouding te bekijken, zodat je zeker bent dat iedereen te zien is op de foto.

De nacht is een stuk helderder met Nightography op de achtercamera. Details komen tot leven, zelfs in het donker dankzij grotere pixels op de Wide Camera. Met Nightography neem je niet alleen de mooiste foto’s, maar kun je ook video’s maken. Zelfs bewegelijke acties worden vloeiend vastgelegd dankzij verbeterde OIS en VDIS.

Het 6,7-inch display biedt een prachtig beeld dankzij het Ultra Thin Glass. Dankzij de verbeterde duurzaamheid is hij sterker dan ooit tevoren en gaat hij maar liefst 200.000 open- en dichtklapbewegingen mee en is duurzaam van binnen en van buiten. Dit is ons stevigste dichtklapbare toestel ooit met exclusief Corning® Gorilla® Glass Victus®+. En het scharnier wordt beschermd door Armor Aluminium, ons stevigste aluminium frame.

Bang voor water? Helemaal geen probleem met ‘s werelds eerste waterbestendige inklapbare smartphone. Zelfs als je hem 30 minuten lang 1,5 meter onder water zou houden.

Zijn vier kleuren niet genoeg voor jou? Maak je geen zorgen. De Galaxy Z Flip4 Bespoke Edition kun je nog meer personaliseren. Maak van je toestel een uniek exemplaar met een persoonlijke kleurencombinatie.

 

Samsung Galaxy Z Fold 4 5G is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256GB, 512GB en 1TB in de kleuren (spook)zwart, bordeaux rood, beige en grijs/groen.

 

Een adapter en oordopjes zijn niet standaard meegeleverd en schaf je daarom los aan