HomeDienstenUnified communicationsTelefoonshop
Samsung Galaxy S24/ Plus / Ultra
Deze pagina bevat een selectie van één van onze meest verkochte toestellen. Vanwege sterk fluctuerende prijzen in een markt die tegenwoordig meer in beweging is dan ooit, hebben wij besloten geen prijzen meer te communiceren. Stuur voor de meest actuele prijs een mailtje naar binnendienst@ndi.nl en geef daarin aan in welk toestel u geïnteresseerd bent. Staat het door u gewenste toestel hier niet bij? Geen probleem. Wij kunnen doorgaans alle courante modellen van de grote merken leveren. Neem ook in dit geval gerust contact met ons op via 088-0884330 of stuur een e-mail naar binnendienst@ndi.nl. Ook voor al uw accessoires (hoesjes, screenprotectors, opladers etc.) kunt u bij ons terecht.

Specificaties:

Variërend werkgeheugen tussen 8GB en 12GB
Android 14
Variërend scherm tussen 6,2 inch en 6,8 inch
4G en 5G

 

De Samsung Galaxy S24 is een topklasse smartphone met een ingebouwde AI assistent: Galaxy AI. Met Galaxy AI bewerk je foto’s en teksten of vertaal je live telefoongesprekken. De Samsung S24 past gemakkelijk in je broekzak dankzij het compacte 6,2 inch beeldscherm. De S24 is geschikt voor de zwaarste taken, bijvoorbeeld 3D games. Bovendien maak je met de 3 camera’s op de achterkant in elke situatie haarscherpe foto’s.

Op de Samsung Galaxy S24 Plus kijk je naar je favoriete films en series. Op het grote 6,7 inch quad hd scherm zie je namelijk veel details. Bovendien vind je op deze Samsung smartphone een nieuwe AI assistent: Galaxy AI. Met Galaxy AI maak je eenvoudig een samenvatting van je notities of bewerk je foto’s en video’s. De S24 Plus is geschikt voor de zwaarste taken, denk bijvoorbeeld aan 3D games zoals Call of Duty.

Je bedient het grote scherm van de Samsung Galaxy S24 Ultra extra nauwkeurig met de meegeleverde S Pen stylus. Zo bewerk je gemakkelijk foto’s en video’s op het grote 6,8 inch quad hd scherm. Hier helpt de Galaxy AI je een handje bij. Je verwijdert bijvoorbeeld gemakkelijk iets uit een foto door het te omcirkelen. Ook bewerkt en vertaalt Galaxy AI teksten. Met de telelens van de S24 Ultra zoom je 5 keer in zonder kwaliteitsverlies.

 

De Samsung S24, is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 128GB en 256GB in de kleuren zwart, geel, paars en grijs.

De Samsung S24 Plus, is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256GB en 512 GB in de kleuren zwart, geel, paars en grijs.

De Samsung S24 Ultra, is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 512GB en 1024GB in de kleuren zwart, geel, paars en grijs.

 

Een adapter en oordopjes zijn niet standaard meegeleverd en schaf je daarom los aan