Deze pagina bevat een selectie van één van onze meest verkochte toestellen. Vanwege sterk fluctuerende prijzen in een markt die tegenwoordig meer in beweging is dan ooit, hebben wij besloten geen prijzen meer te communiceren. Stuur voor de meest actuele prijs een mailtje naar binnendienst@ndi.nl en geef daarin aan in welk toestel u geïnteresseerd bent. Staat het door u gewenste toestel hier niet bij? Geen probleem. Wij kunnen doorgaans alle courante modellen van de grote merken leveren. Neem ook in dit geval gerust contact met ons op via 088-0884330 of stuur een e-mail naar binnendienst@ndi.nl. Ook voor al uw accessoires (hoesjes, screenprotectors, opladers etc.) kunt u bij ons terecht.

Specificaties:

6GB
iOS 15
6,1 inch/ 6,7 inch
4G en 5G

 

Apple iPhone 13 Pro en 13 Pro Max zijn beide sneller dan hun voorgangers dankzij de krachtige A15 Bionic Chip,  en  zijn de eerste iPhones met ProMotion technologie. Je scherm ververst 120 keer per seconde, waardoor animaties er vloeiend uitzien. Als je een tekst leest gaat de verversingssnelheid omlaag, wat goed is voor je ogen.

Met de verbeterde camera’s maak je scherpere foto’s bij weinig licht en met Cinematic Mode film je eenvoudig professioneel uitziende filmpjes. Zo beschikken deze toestellen over een telelens waarmee je tot 3 keer inzoomt zonder dat je foto’s en video’s aan scherpte verliezen. Gebruik Cinematic Mode om tijdens het filmen de focus te verplaatsen, of pas dit eenvoudig naderhand aan.

De iPhone 13 Pro Max heeft een groot 6,7 inch OLED scherm, de iPhone 13 Pro een 6,1 inch scherm. Op het grote scherm geniet je nog beter van filmpjes en series, maar je houdt je toestel ook minder makkelijk vast. Houd daar rekening mee wanneer je iPhone 13 Pro (Max) gaat kopen.

 

De iPhone 13 Pro en 13 Pro Max zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 128GB, 256GB, 512GB en 1TB in de kleuren grafiet, blauw, groen, goud en zilver.

 

Een adapter en oordopjes zijn niet standaard meegeleverd en schaf je daarom los aan