Deze pagina bevat een selectie van één van onze meest verkochte toestellen. Vanwege sterk fluctuerende prijzen in een markt die tegenwoordig meer in beweging is dan ooit, hebben wij besloten geen prijzen meer te communiceren. Stuur voor de meest actuele prijs een mailtje naar binnendienst@ndi.nl en geef daarin aan in welk toestel u geïnteresseerd bent. Staat het door u gewenste toestel hier niet bij? Geen probleem. Wij kunnen doorgaans alle courante modellen van de grote merken leveren. Neem ook in dit geval gerust contact met ons op via 088-0884330 of stuur een e-mail naar binnendienst@ndi.nl. Ook voor al uw accessoires (hoesjes, screenprotectors, opladers etc.) kunt u bij ons terecht.

Specificaties:

4GB
iOS 15
5,4 inch/ 6,1 inch
4G en 5G

 

Apple iPhone 13 en 13 mini zijn de instapmodellen uit de iPhone 13 serie. De smartphones zijn identiek, op het formaat en de batterij na. Zo heeft iPhone 13 een 6,1 inch Super Retina XDR scherm en een batterij die de hele dag mee gaat.

 

Heb je liever een compact toestel? Je bedient het kleine 5,4 inch OLED scherm van iPhone 13 mini gemakkelijk met één hand. Beide smartphones zijn sneller dan hun voorgangers dankzij de nieuwe A15 Bionic Chip.

 

Verder heeft Apple de beeldstabilisatie van de camera’s verbeterd. Hierdoor zijn je foto’s en video’s minder snel bewogen en daardoor scherper dan bij eerdere modellen en de camerasensoren zijn groter dan op eerdere iPhone modellen. Je maakt nu ook bij weinig licht scherpe en kleurrijke foto’s. Met Cinematic Mode verwissel je het object of de persoon waarop je scherpstelt zowel tijdens als na het filmen.

 

De iPhone 13 en de iPhone 13 mini zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 128GB, 256GB en 512GB in de kleuren zwart, rood, wit, blauw, en roze.

 

Een adapter en oordopjes zijn niet standaard meegeleverd en schaf je daarom los aan