Deze pagina bevat een selectie van één van onze meest verkochte toestellen. Vanwege sterk fluctuerende prijzen in een markt die tegenwoordig meer in beweging is dan ooit, hebben wij besloten geen prijzen meer te communiceren. Stuur voor de meest actuele prijs een mailtje naar binnendienst@ndi.nl en geef daarin aan in welk toestel u geïnteresseerd bent. Staat het door u gewenste toestel hier niet bij? Geen probleem. Wij kunnen doorgaans alle courante modellen van de grote merken leveren. Neem ook in dit geval gerust contact met ons op via 088-0884330 of stuur een e-mail naar binnendienst@ndi.nl. Ook voor al uw accessoires (hoesjes, screenprotectors, opladers etc.) kunt u bij ons terecht.

Specificaties:

iOS 15
4GB
4,7 inch

 

Met iPhone SE 2022 haal je een betaalbare en krachtige iPhone in huis. Dankzij de A15 Bionic Chip is het toestel sneller en klaar voor de toekomst. Je krijgt tot minimaal 2027 software- en beveiligingsupdates van Apple. iPhone SE 3 ondersteunt 5G. Zo heb je toegang tot het snelste en stabielste mobiele internet.

Deze iPhone ontgrendel je via de Touch ID thuisknop met je vingerafdruk. Je maakt met de 12 megapixel camera betere foto’s dan met zijn voorganger dankzij Smart HDR 4 en Deep Fusion.

 

De iPhone SE 2022 is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 64GB, 128GB en 256GB in de kleuren zwart, rood en wit.

 

Een adapter en oordopjes zijn niet standaard meegeleverd en schaf je daarom los aan