Is het achter uw bureau een wirwar van kabels, ziet u in uw serverruimte een spaghetti van kabels? Of zijn uw kabels 'netjes' met tape op de grond vastgeplakt, zodat u er in ieder geval niet over struikelt...? Komt u kabelaansluitingen te kort in uw nieuwe kantoor of maakt u 'tijdelijk' gebruik van zo'n handig verlengsnoer? Dan is bekabeling van NDI echt iets voor u!

 

Met NDI kunt u rekenen op gecertificeerde en geteste kabels die voldoen aan de huidige kwaliteits- en veiligheidsstandaarden. Maar NDI zorgt er ook voor dat alles netjes wordt weggewerkt, voorzien van een label en gedocumenteerd. Zo kunt u zich concentreren op wat er voor uw organisatie ├ęcht toe doet.

 

In de praktijk

NDI verzorgt het ontwerp en de aanleg van kabels voor u, evenals renovatie of uitbreiding van uw netwerk. We leggen internet-, telefonie-, glasvezel- en elektriciteitsbekabeling aan, maar ook draadloze netwerken en bekabeling voor audiovisuele systemen behoren tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat alles goed functioneert en netjes is weggewerkt.

 

Flexibel inzetbaar

Met bekabeling van NDI bent u zeer flexibel. Groeit uw organisatie? Dan hebben wij de nieuwe medewerker snel aan de slag, met de kabels uit het zicht natuurlijk! Dat is voor ons vanzelfsprekend.

 

Wat krijgt u?

Een kabel aansluiten kan iedereen, maar bekabeling regelen voor uw kantoor is een ander verhaal. Slechte bekabeling kan snelheidsproblemen veroorzaken. NDI werkt enkel met professionele bekabelaars, die naast het aanleggen en aansluiten van kabels ook metingen verrichten om de kwaliteit van de bekabeling te bepalen.

 

Gebrek aan structuur in de bekabeling levert onoverzichtelijke en gevaarlijke situaties op. Wij zorgen ervoor dat de kabelkluwens in de werkruimtes worden opgeruimd en gestructureerd. Dit kan vaak al door een paar extra aansluitingen aan te brengen. Hiervoor hebben wij een plattegrond van uw kantoor nodig. Als deze er niet is, dan maken wij er een voor u. Hierop worden alle werkplekken aangegeven en per werkplek wordt vervolgens nagegaan welke toegangspunten nodig zijn: stroom, data, telecom, audiovisueel, of juist een draadloos netwerk. Zodra dit duidelijk is, wordt met de bekabelaar gekeken naar de meest geschikte oplossing voor uw kantoor.

 

Moet er worden geboord of gefreesd, dan zorgen wij er uiteraard voor dat alles weer netjes wordt opgeleverd. Zijn bij uw bedrijf bepaalde veiligheidsvoorschriften van toepassing, dan leveren wij halogeenvrije kabels en zorgen we voor brandwerende afdichtingen. Ook kan NDI indien gewenst bekabeling certificeren.


Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088-0884300 of mail ons op interesse@ndi.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.