We.StreamWe.Stream is een veilige mobiele wifi-hotspot, voorzien van ingebouwde CloudSIM technologie. Hierdoor kunnen gebruikers veilig en onbeperkt internetten in meer dan 100 landen. We.Stream is dankzij het innovatieve karakter geselecteerd om deel uit te maken van de Nederlandse StartupDelta-delegatie onder leiding van prins Constantijn.


Jurgen ter Hoeve (CCO) vertelt meer over het product: “We.Stream richt zich op intercontinentale reizigers, multinationals en resellers. Het gebruik van internet op een smartphone, tablet of laptop in andere continenten is door de hoge roamingkosten meestal erg duur. Veel mensen maken daarom in het buitenland gebruik van publieke wifi-hotspots. Maar het verbinden met publieke wifi-netwerken is zeer riskant. Ze worden vaak door hackers gebruikt om informatie te onderscheppen. We.Stream biedt hiervoor de oplossing. Reizigers hebben met We.Stream altijd en overal een eigen veilig en betaalbaar wifi-hotspot op zak.”

Ingebouwde security-laag en gebruik van eigen simkaarten
We.Stream is voorzien van een ingebouwde security-oplossing waardoor zakelijke gebruikers overal ter wereld veilig kunnen internetten. Joachim de Wild (CTO) licht dit aspect verder toe: “Met de mogelijkheid om directe peer-to-peer VPN-tunnels vanaf de We.Stream op te zetten, wekken we momenteel veel interesse bij grote multinationals. Zij krijgen met onze oplossing letterlijk alle tools in handen om een veilige tunnel op te bouwen tussen het device en het eigen corporate netwerk. Hierdoor fungeert We.Stream als een veilige hub waarmee medewerkers op iedere plek ter wereld kunnen connecteren met het bedrijfsnetwerk en het internet.” Het device heeft de afmeting van een smartphone en een accu die tot 15 uur meegaat. We.Stream kan tevens als powerbank fungeren zodat smartphones en tablets veilig kunnen worden opgeladen. Daarnaast biedt de mobiele wifi-hotspot twee vrije sim-slots voor fysieke simkaarten. Het staat de gebruiker dus vrij om, indien gewenst, naast de ingebouwde Cloud SIM ook eigen simkaarten te gebruiken.

Onbeperkt internet in meer dan 100 landen
Bij de eenmalige aanschaf van het device is standaard een 2GB-databundel inbegrepen die in meer dan 100 landen gebruikt kan worden. De klant kan vervolgens met één klik via het touchscreen van de We.Stream additionele databundels van 2, 5 of 10GB aanschaffen. Alle bundels zijn 30 dagen geldig en kunnen dankzij de ingebouwde Cloud SIM in meer dan 100 landen wereldwijd gebruikt worden. Voor frequente reizigers biedt We.Stream ook een jaar lang wereldwijd onbeperkt internet aan. Alle databundels zijn eenvoudig bij te bestellen via het touchscreen van het device en komen na betaling middels creditcard of PayPal-account direct beschikbaar.

Voor meer informatie over We.Stream klik je hier. We.Stream is te koop bij NDI en PIT, voor meer informatie neem je contact op via 088 088 4300 of mail je naar interesse@ndi.nl.