Filler
Sport

Eens in de zoveel tijd gaat Chris van Hattum sporten met een relatie van NDI. Voor deze editie is Chris samen met Marcel de Lyon, leverancier van het “ei” in het nieuwe kantoor van NDI en ook al jaren klant van NDI, gaan baanwielrennen.

Actie!
Sporten

Amateur, (ex) professional of .........?
Een amateur met de gezonde ambities van een prof!

Wat maakt jouw sport zo leuk om te doen?
De fysieke inspanning en tegelijk ook de ontspanning van het wielrennen. Het wielrennen draagt er tevens aan bij dat ik al diverse mooie locaties in de wereld heb mogen bezichtigen. En last but not least; het competitieve element in deze sport is heerlijk!

Fotootje 1
Fotootje 2
Fotootje 3

Wie ben jij en wat doet jouw bedrijf?
Ik ben Marcel de Lyon en eigenaar van Lyon Office Support B.V. Lyon Office Support verzorgt kantoor- en projectinrichting voor bedrijven en instellingen. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van inkoop, design, styling en implementatie zijn wij in staat om inrichtingswensen te vertalen naar een stijlvol en doeltreffend concept. Van kleine aanpassingen binnen een bestaande kantooromgeving tot het realiseren van complete turnkeyprojecten.

Welke droom heb jij nog om met jouw bedrijf te realiseren?
Meer de "passie" om inspirerende, onderscheidende en duurzame werkomgevingen te blijven creëren, waar mensen optimaal kunnen functioneren!

Wat mis jij nog op het gebied van ICT?
Op dit moment mis ik niets op het gebied van ICT (en anders bel ik NDI).

Kan Chris van Hattum iets doen om de volgende keer beter voor de dag te komen?
Wielrennen met hoge snelheden, zónder remmen, op een overdekte houten baan en een hellingshoek van 47° is zeker een uitdaging voor Chris geweest. Maar hij heeft het uitstekend gedaan! Ik hoop dat hij hierdoor geïnspireerd is geraakt en nu vaker de racefiets of de MTB zal pakken.

Welke sport, en waarom, past het beste bij NDI?
Skiën, zeker weten! De uitdaging, snelheid en dat gecombineerd met gezelligheid typeert het team van NDI.

Voor meer informatie over Lyon Office Support, zie http://www.lyonbv.nl