Filler
Sport

Iedere maand gaat Chris van Hattum sporten met een relatie van NDI. Voor deze eerste editie is Chris samen met Jurrijn Laan gaan kickboksen. Jurrijn is directeur/eigenaar van de Nefli Groep en al jaren klant van NDI.

Actie!
Sporten

Amateur, (ex) professional of .........?
Vroeger toen ik een jaar of twintig was heb ik ongeveer 3 jaar aan kickboksen gedaan. Ik was altijd erg fanatiek en trainde veel, maar ik heb nooit in competitieverband gevochten. Sinds een tijdje heb ik het trainen weer opgepakt. Voor de training was ik wel bang dat het wellicht wat te hard zou gaan voor Chris, maar ik zag al snel dat onze trainer Arjan er gas bij kon geven.

Wat maakt jouw sport zo leuk om te doen?
Wij hebben nu een training gedaan die ik twee keer in de week doe. Werken aan conditie door te kickboksen en het gebruiken van gewichten, dit zorgt voor een afwisselende training.

Fotootje 1
Fotootje 2
Fotootje 3

Wie ben jij en wat doet jouw bedrijf?
Ik ben Jurrijn Laan, derde generatie van familiebedrijf Nefli Groep. Wij verzorgen fotografie- en videoproducties, creëren marketinguitingen en bieden ICT-diensten aan om al deze marketingcontent te exporteren voor bijvoorbeeld het web, mobiel of print.

Welke droom heb jij nog om met jouw bedrijf te realiseren?
Dat wij verder groeien op het gebied van video en 3D-animatie, zodat wij onze bestaande en nieuwe relaties een onderscheidend vermogen kunnen geven ten opzichten van hun concurrenten.

Kan Chris van Hattum iets doen om de volgende keer beter voor de dag te komen?
De volgende keer is het leuk om iets te vinden wat zowel Chris als de klant nog niet hebben gedaan. Op die manier worden ze allebei extra uitgedaagd.

Welke sport, en waarom, past het beste bij NDI?
Wielrennen. Het is een duursport wat op topniveau in teamverband wordt uitgevoerd. Volgens mij probeert NDI zich ook te binden en willen ze teamen om op die manier een langdurige relatie op te bouwen en om samen mooie successen te behalen.

Voor meer informatie over Nefli zie www.nefli.nl