HomeOver NDI
Over Partners in Telecom

Partners in Telecom is sinds 1999 actief op het gebied van telefonie en internet. Door de nauwe samenwerking met verschillende partners en providers zijn wij in staat om de (mobiele) telefonie van bedrijven te beheren, optimaliseren en daarvan ook de kosten te beheersen. Je vindt in ons een partner waarbij er één aanspreekpunt is voor alle telecomvraagstukken. Partners in Telecom helpt je graag met alle vragen, het aanvragen van nieuwe diensten en het aanpassen van bepaalde contract. Op elk gebied staan wij voor je klaar. Hierbij staan persoonlijke aandacht, een snelle afhandeling en gerichte service voorop.

Sinds januari 2013 is Partners in Telecom gefuseerd met NDI ICT Solutions. In de voorgaande jaren werd er al nauw samengewerkt en hadden we al een groot aantal gezamenlijke klanten. Wij zagen dat de combinatie van (mobiele) telecommunicatie en IT steeds belangrijker werd en naar elkaar toegroeide. Door onze krachten te bundelen, bieden wij nu samen het meest complete ICT-aanbod voor iedere ondernemer.

Samenwerken met Partners in Telecom houdt in dat er sprake is van het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van het beheer van de telecommunicatie. Praktisch gezien betekent dit voor jouw organisatie een aanzienlijke besparing. De tijd en energie die nodig is voor optimaal telecombeheer wordt namelijk volledig uit handen genomen. Wij adviseren op het gebied van beheer en jij richt je weer volledig op jouw kernactiviteiten.

Per februari 2021 zijn wij gestopt met de (merk)naam Partners in Telecom te gebruiken.