En wij maar denken dat we lekker rustig achteruit konden leunen en van het zonnetje konden genieten deze zomer! Niks daarvan, de hele zomer stond bol van mooie projecten, nieuwe klanten, een spannend WK en de voorbereidingen op onze verhuizing in het WTC Amsterdam.

Vanaf 1 september komen wij in de mooiste ruimte van het WTC te zitten, de ruimte rechts van de roltrap (het oude Dynes voor intimi). Deze ruimte geeft ons de ideale plek om te laten zien wie we zijn, wat we doen en wat er bij ons te halen is! Daarnaast komen de collega’s die op ‘de Jan Evertsenstraat’ zaten allemaal naar het WTC. Dat maakt de integratie van NDI en Partners in Telecom compleet.

Ook in Kenia hebben ze niet stilgezeten en met veel plezier maar vooral met veel bewondering heb ik het verslag van onze kerstwens 2013 gelezen. In deze newsflash kunt u dit verslag ook lezen.

De postbodes bleven in de zomer ook hun rondjes maken en veel van onze klanten hebben een brief van de BSA (Business Software Alliance) ontvangen. De BSA controleert namens enkele grote software leveranciers (o.a. Microsoft, Adobe, Symantec) het rechtmatige gebruik van software binnen bedrijven. De brief van de BSA is duidelijk, werken met bedrijfssoftware zonder (geldige) licenties is strafbaar. Met behulp van de NDI-licentiescan bent u altijd goed voorbereid op een (on)verwachte controle van de BSA, in deze newsflash meer daarover.

In deze newsflash ook informatie over Truphone, een telefonieprovider met een hele interessante propositie voor internationaal actieve bedrijven.

Veel leesplezier en let op uw inbox want de uitnodiging voor de opening van ons nieuwe kantoor op 2 oktober komt eraan!

Chris van Hattum, chris@ndi.nl

Licentiescan; één compleet document met al uw softwarelicenties

Afgelopen voorjaar hebben veel bedrijven een brief ontvangen van BSA The Software Alliance, deze kondigde een landelijke controle op softwarelicenties aan. Naar aanleiding van deze brief hebben wij bij NDI veel vragen ontvangen over softwarelicenties. Als ICT-partner willen wij dat u zich bezighoudt met waar u goed in bent en daarom hebben wij de ‘Licentiescan’ aan ons dienstenportfolio toegevoegd.
Lees verder

Nieuw! Truphone, mobiele telefonie voor de internationale ondernemer

Vanaf 1 september kunt u bij ons terecht voor Truphone. Truphone is ideaal voor bedrijven die in meerdere landen actief zijn. Met één simkaart bent u bereikbaar op verschillende internationale telefoonnummers. Ongeacht waar u bent, uw contactpersonen kunnen u bereiken op het telefoonnummer dat voor hen lokaal is en zij bellen dan ook tegen lokaal tarief.
Lees verder

Forest Again; NDI-kerstwens 2013

Afgelopen december hebben wij besloten om dit jaar ‘Forest Again’ onder de aandacht te brengen met de NDI-kerstwens. Nu een half jaar later is het tijd voor een update, hoe zijn de afgelopen maanden verlopen en wat is er verbeterd. Forest Again realiseert de heropbouw van het regenwoud in het Kakamega Forest Reserve in West-Kenia, dit is het enige regenwoud in heel Kenia.
Lees verder

Verhuisbericht: Nieuwe locatie NDI en Partners in Telecom

Per 1 september zal Partners in Telecom, net als NDI, ook gevestigd zijn in het WTC Amsterdam. Het oude NDI-saleskantoor zal vervangen worden door het eerste ICT-café op de Zuidas. Bij binnenkomst zullen niet enkel de vertrouwde NDI-gezichten u toelachen, maar dus ook die van onze collega’s van Partners in Telecom.
Lees verder