Filler
Sport

Iedere maand gaat Chris van Hattum sporten met een relatie van NDI. Voor deze editie is Chris samen met klant, leverancier en natuurlijk oud-collega Geurt Kouwenhoven van Espresso d'Italia Benelux B.V., gaan golfen.

Actie!
Sporten

Amateur, (ex) professional of .........?
Amateur golf, but ex-professional at NDI!

Wat maakt jouw sport zo leuk om te doen?
Golf is een mooi spelletje. Je speelt niet alleen tegen jouw tegenstander, maar ook tegen jezelf. Als het goed gaat kan het zeer ontspannend zijn, gaat het minder dan vraagt het opperste concentratie en dat maakt het mooi.

Fotootje 1
Fotootje 2
Fotootje 3

Wie ben jij en wat doet jouw bedrijf?
Ik ben Geurt Kouwenhoven, manager operations bij Espresso d'Italia Benelux BV. Wij proberen iedere dag mensen blij te maken met de prachtige koffie van Buscaglione uit Rome.

Welke droom heb jij nog om met jouw bedrijf te realiseren?
Een groter marktaandeel op hoog kwaliteitsniveau. Wij zijn nog een relatief kleine speler op de koffiemarkt, maar goede kwaliteit en kwantiteit gaan helaas niet altijd samen.

Wat mis jij nog op het gebied van ICT?
Als ex-medewerker van NDI was ik natuurlijk goed op de hoogte van hoe je zaken moet aanpakken binnen een organisatie op gebied van ICT. Bij ons is het dus ook prima voor elkaar, uiteraard ook dankzij de ondersteuning van NDI. Als horecaleverancier is de behoefte overigens beperkt. Intern is het bij ons goed geregeld, maar 's nachts ratelt onze fax nog steeds als er bestellingen binnen komen. De horeca loopt wat dat betreft nog achter. Misschien moet daar eens wat voor gevonden worden, zoals een mooie applicatie voor de kleinere horecaondernemers.

Kan Chris van Hattum iets doen om de volgende keer beter voor de dag te komen?
Ja, zijn gastspeler laten winnen en niet op de laatste hole de poet pakken.

Welke sport, en waarom, past het beste bij NDI?
NDI staat voor leuke mensen, gezelligheid en kwaliteit dus ik denk dat als de sport "pubquiz" zou bestaan NDI er heel goed in zou zijn.

Voor meer informatie over Espresso d'Italia, zie www.buscaglione.nl