NDI WK-Pool 2014 Nog ruim twee weken en dan is het zover, het WK 2014. Zoals eerder aangekondigd doen ook wij mee aan de Oranjegekte. Speciaal voor onze relaties hebben we voor de vierde achtereenvolgende keer dé NDI WK-Pool opgezet. Met behulp van jouw kennis (of juist het gebrek hieraan) voorspel je de uitslagen van de wedstrijden en de topscorers, hiermee maak je kans op erg leuke prijzen!

Via NDI WK-Pool kun jij je, als relatie van NDI, kosteloos inschrijven. Via deze link is ook de app voor Android en iOS te downloaden, zodat je ook op jouw telefoon en tablet jouw score kunt bijhouden.

De NDI WK-Pool is verdeeld in twee fases, de groepsfase en de knock-outfase. Bij aanmelding begin je met het invullen van de eerste fase, deze moet voor donderdag 12 juni ingevuld zijn. In de groepsfase voorspel je de uitslagen van alle groepswedstrijden, bestaande uit 8 groepen (A tot en met H) die ieder zes wedstrijden bevatten. Daarnaast kies je gelijk de vier voetballers waarvan jij denkt dat dit de topscorers zullen zijn tijdens de wedstrijden in de groepsfase.

In de tweede fase, de knock-outfase, voorspel je per ronde welk land er doorgaat naar de volgende ronde. Dit geldt voor alle rondes, dus van de 1/8-finale tot en met de grote finale. Ook voor deze tweede fase geef je weer vier voetballers aan, die volgens jou topscorer zullen worden. De knock-outfase moet voor aanvang van de eerste 1/8-finale ingevuld worden, zaterdag 28 juni 18.00 uur. Uiteraard zullen wij jou helpen herinneren aan het invullen van de tweede fase.

Schrijf je in via deze link en speel mee om te laten zien dat jij de bezitter bent van de meeste/minste voetbalkennis!

Veel plezier!

   

Prijzen NDI WK-Pool 2014

1ste prijs:

 

Google Glass (zodra leverbaar)

 

2de prijs:

 

Overnachting inclusief ontbijt voor twee personen in het vijfsterrenhotel Mainport Rotterdam

 

3de prijs:

 

Tegoedbon voor een strijkvrij overhemd naar keuze bij HemdVoorHem.nl

4de prijs:

 

Uitgebreide lunch met een NDI’er naar keuze

5de t/m 10e prijs:

 

De beker der bekers!