Kan die zomer a.u.b. nog even blijven? Helaas is dat nog een van de weinige dingen die wij niet kunnen regelen maar wat zou ik dat graag doen. Ondanks het prachtige weer hebben wij ook deze zomer niet stilgezeten, beter nog, het was topdrukte! Waar veel mensen vanaf Schiphol naar de mooiste oorden vlogen, zijn wij vanaf deze zomer in het WTC Schiphol te vinden. Samen met Schiphol Telematics (ST) vormen we daar een mooi team om de huurders van WTC te voorzien van alles op het gebied van ICT.

Zoals u weet zijn wij al jaren heel actief met het aandragen van oplossingen voor het juist inzetten van de cloud en hebben we inmiddels zoveel ervaring dat, hoe arrogant dat ook mag klinken, wij altijd het beste advies kunnen geven. Uiteindelijk is de cloud (in meer of mindere mate) voor iedereen een oplossing, maar de vlucht er naartoe is essentieel. Wij hebben dit voor u gevisualiseerd in deze animatie.

Oh ja, niet te vergeten natuurlijk, in deze newsflash ook meer over het cadeautje dat wij graag bij u langsbrengen.

Kortom we staan niet stil, veel leesplezier!

Chris van Hattum, chris@ndi.nl

Donderwolk of opklaring, hoe zit dat nou met de cloud?

Er is een hype qua cloudoplossingen. De cloud lijkt de oplossing voor alles te zijn. IT-kosten te hoog? Cloud! Meer continuïteit nodig? Cloud! Malaise op de huizenmarkt? Cloud!!! Dit leidt soms tot te hoge verwachtingen, dat de cloud altijd de oplossing is voor alles en voor iedereen. De verwachting is dat voor een paar tientjes per maand per medewerker alle IT-behoeften gedekt kunnen worden op een veilige, flexibele, passende, functioneel dekkende manier.
Lees verder

Nieuw bij NDI: Reparatieservice

Mobiele apparaten zijn tegenwoordig essentieel om uw werk goed te doen. Wanneer deze defect zijn, is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk worden gerepareerd. Bij NDI begrijpen wij hoe belangrijk dit is. Het is dan ook mogelijk, voor alle NDI-klanten, om hun mobiele apparaten via ons te laten repareren. Meestal duurt dit maar een half uur en is het vaak dezelfde dag nog geregeld.
Lees verder

NDI ook op WTC Schiphol

Schiphol Telematics (ST) en NDI zijn gaan samenwerken op WTC Schiphol. Voor ons betekent dit weer een bedrijfsverzamelgebouw waar wij onze diensten mogen verlenen. Middels deze samenwerking bieden wij alle bedrijven die huren in het WTC Schiphol de mogelijkheid om de volledige ICT bij ‘ons’ onder te brengen. ST zorgt voor de C en NDI voor de IT.
Lees verder

Microsoft Office 365 vergroot alle mailboxen

Microsoft heeft bekend gemaakt dat alle mailboxen van Exchange Online en Office 365 verdubbeld worden. De huidige 25 GB wordt verdubbeld naar 50 GB. Met deze aanpassing zal ook de actieve e-mailer geen last meer hebben van een volle mailbox. Deze aanpassing wordt de komende twee maanden geleidelijk doorgevoerd, vanaf november zal iedereen hier gebruik van kunnen maken. Microsoft biedt u deze upgrade aan als service en is dan ook geheel kosteloos.
Lees verder

NDI komt bij u langs op kantoor!

Bij NDI worden wij erg blij van tevreden klanten. Om onze klanten dit ook kenbaar te maken, zijn wij in juli begonnen met het uitdelen van goodiebags. Met deze goodiebags, gevuld met leuke én handige items, willen wij u laten weten hoe blij wij zijn met u als klant.
Lees verder