Het waren twee bewogen maanden! Heerlijk om nu deze newsflash te schrijven vanuit ons prachtige nieuwe kantoor in het WTC Amsterdam. De afgelopen tijd stond in het teken van verbouwen, inhuizen, samenvoegen (eindelijk ook fysiek samen met Partners in Telecom), settelen en openen.

Ik zou haast denken dat we aan niks anders toe zouden komen, maar gelukkig was dat niet het geval. Ook in de afgelopen maanden hebben we klanten weer blij en tevreden gemaakt. Daarnaast hebben we ook meerdere prospects kunnen verleiden om met ons samen te gaan werken.

In de komende maanden staat er weer een verbouwing op de planning, want NDI zal ook in de Delftse Poort te Rotterdam een kantoor gaan openen. Het gebouw kent u misschien wel van de meer dan levensgrote Edgar Davids die er dwars doorheen sprint, of van die keer dat u Rotterdam binnenreed of uit Rotterdam Centraal kwam lopen. Met andere woorden, dit prachtige pand is niet te missen en we zijn heel blij dat wij samen met de eigenaren en andere partners dit gebouw dat volledig “single-tenant” was mogen transformeren naar “multi-tenant”.

Het zijn niet alleen maar grote bedrijfsverzamelgebouwen op A-locaties waar we onze diensten verlenen, want in het prachtige Huize Voordaan in Groenekan hebben wij de laatste maanden nog meer structuur aangebracht en geholpen met het multi-tenant maken.

Dat NDI veel voor maatschappelijke organisaties doet wist u waarschijnlijk al, maar dat wij onze collega’s stimuleren om projecten ‘deels in de baas zijn tijd’ te doen wist u mogelijk niet.

Over al het bovenstaande leest u meer in deze newsflash.

Veel leesplezier!

Chris van Hattum, chris@ndi.nl

P.S. NDI gemist bij Ondernemerszaken van RTL Z? Klik hier.

Delftse Poort Rotterdam

Delftse Poort is een iconisch complex met twee torens van spiegelglas, pal naast het vernieuwde Rotterdam Centraal. Het gebouw, ontworpen door architect Abe Bonnema, is tot op heden altijd in gebruik geweest als single-tenantkantoorgebouw voor Nationale Nederlanden. Hij was de enige huurder van het complex. Vanaf oktober dit jaar wordt het gebouw gereedgemaakt voor multi-tenantgebruik en komt er zo’n 40.000 vierkante meter vrij.
Lees verder

Opening nieuwe kantoor NDI

Na een verbouwing van twee maanden stonden wij te popelen om onze klanten op 16 oktober het nieuwe kantoor te laten zien. De opening was een groot succes, want meer dan tweehonderd klanten en relaties kwamen naar ons nieuwe onderkomen kijken. Naar aanleiding van de vele positieve reacties durven wij te zeggen dat zowel de opening als ons nieuwe kantoor zelf geslaagd zijn.
Lees verder

Verhuisbericht: Nieuwe locatie NDI en Partners in Telecom

De bedrijfsvilla Huize Voordaan heeft een prachtige ligging tussen de weilanden in Groenekan, dichtbij Utrecht. Voorheen was in dit pand enkel EMC gevestigd, maar sinds enige tijd hebben ook VDS en Gooiconsult (klant van NDI) hier hun intrek genomen. Een bedrijfspand waar voorheen één bedrijf huisde, heeft nu meerdere bewoners en dat vraagt natuurlijk wat van de ICT-infrastructuur.
Lees verder

NDI’ers starten met vrijwilligerswerk

NDI houdt zich al druk bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) via organisaties als Stichting Gilat, CliniClowns en het Ronald McDonald Centre. Er blijven altijd nog genoeg organisaties over die een helpend handje kunnen gebruiken. Om dit te stimuleren heeft NDI enige tijd geleden de ‘MVO-regeling’ geïntroduceerd; 50% van de tijd die aan vrijwilligerswerk wordt besteed, mag plaatsvinden in werktijd.
Lees verder