En dan is het alweer herfst! Terugkijkend is 2012 nu al een vernieuwend, succesvol en vooral mooi jaar. Met deze Newsflash breng ik u graag op de hoogte van onze ontwikkelingen en die in “de markt”. In de afgelopen maanden hebben wij onze samenwerking met WTC Amsterdam verlengd, heeft Windows 8 het daglicht gezien, zijn er weer prachtige projecten afgerond, zoals het iPad project bij J.J. Darboven en is onze Sandra ons al meer dan 10 jaar trouw.

De komende maanden hebben ook weer voldoende spektakel in petto. De Week van het Nieuwe Werken, van 12 tot en met16 november; we versturen weer onze klanttevredenheidsmeting, gaan we van een 7,5 naar een 8?; en we kiezen een goed doel voor onze Kerstactie. Heeft u een suggestie? Laat het mij weten.

Kortom we staan niet stil, veel leesplezier!

Chris van Hattum, chris@ndi.nl

Prettiger verkopen met een iPad

Koffiebranderij J.J. Darboven heeft voor alle verkopers een iPad aangeschaft om producten beter te kunnen presenteren bij klanten en om het verkoopproces te versnellen.

NDI heeft de iPads gebruiksklaar aangeleverd met een uitgebreid installatiepakket, een mobiel data abonnement en de Quick Office app. Als een verkoper zijn iPad start, opent hij een standaardpagina met zakelijke apps in de Darboven-huisstijl: presentaties, interactief digitaal fotoboek, spreadsheets met ordermogelijkheden, productspecificaties en filmpjes. Deze verkoopdocumentatie is door NDI en het reclamebureau van Darboven gebruiksklaar gemaakt.
Lees verder

Nieuwe overeenkomst met WTC

Op 1 oktober hebben we een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met het WTC gesloten. Met de ervaring van de afgelopen 5 jaar is in nauw overleg een nieuwe overeenkomst opgesteld met een looptijd van 10 jaar.
WTC Amsterdam was in het verleden al vooruitstrevend in haar samenwerking met een ICT-partner en deed dit voornamelijk om huurders vrijblijvend een breed scala aan "in house" ICT-diensten te kunnen bieden. Ten tweede om beheer specifieke taken uit handen te geven, bijvoorbeeld de structurele controle op kwaliteit, veiligheid en de documentatie van kabels en tracés.
Lees verder

Een vastgoedvisie op HNW

Interesse in een goed verhaal over Het Nieuwe Werken, vastgoed en energiebesparing? Kijk op woensdag 14 november om 16.00 naar de HNW en Energie webcast. Hierin deelt professor Van Heck van de Erasmus Universiteit zijn nieuwste onderzoeksresultaten over de relatie tussen HNW en energiebesparing.
Lees verder

Het Nieuwe Bellen

U kent dat wel, net aan Het Nieuwe Werken: alles helemaal tot in de puntjes geregeld, afrekenen op output in plaats van aanwezigheid, IT-voorzieningen in de cloud, dus op iedere locatie kun je je mail lezen of een bestand openen. Perfect toch! Nou, bijna dan...
Lees verder

Nieuwste HP hardware met Windows 8 in het WTC

Op donderdag 13 december kunt u in het WTC Amsterdam, tijdens de WTC Kerstmarkt, de nieuwste HP-hardware, met natuurlijk Windows 8, zien. Dit geeft u de gelegenheid om de nieuwste HP business laptops, tablets en PC’s, te zien en te ervaren.zoals de [ levert Ralph deze week aan].
Lees verder

10 jaar werken voor een foto van het WTC

Mijn naam is Sandra de Boer. Tien jaar geleden ben ik begonnen als boekhouder bij NDI en dat ben ik nu nog steeds. Ik zorg voor de financiële- en salarisadministratie. NDI is in de afgelopen jaren gegroeid van een bescheiden kantoor in het ‘Rivierstaete’-gebouw naar een mooi bedrijf waar 50 mensen werken. Het bedrijf groeide en ik groeide mee. Een mooie NDI-traditie is dat je voor je tienjarig jubileum een reischeque van € 500,- krijgt.
Lees verder