Zo die eerste maanden van 2018 waren voorbij voordat wij er erg in hadden. We hebben heel veel mooie projecten “gedraaid”, onze klanten geholpen met de nieuwe AVG-regelgeving en onszelf helemaal AVG-ready gemaakt, een samenwerking opgestart met één van de toonaangevendste securityspecialisten in Nederland, nagedacht over hoe ook wij duurzamer bezig kunnen zijn en ook nog eens alle binnenkomende telefoontjes binnen twaalf seconden opgenomen!

Nee, het moet haast niet gekker worden natuurlijk. Over al deze onderwerpen lees je meer in deze newsflash en dan vergeet ik zelfs nog een aantal zaken zoals de door ons behaalde ISO 27001 hercertificering, onze bemoeienis bij de oplevering van een aantal nieuwe bedrijfsverzamelgebouwen en onze zoektocht naar leuk personeel.

Als je vragen over, of suggesties voor, onze newsflash hebt dan hoor ik die graag.

Veel lees- en ook kijkplezier (zie klantcase Michael Bailey Associates).

Chris van Hattum, chris@ndi.nl

Klantcase Michael Bailey Associates

Naast het aanbieden en beheren van diverse diensten begeleidt NDI ook regelmatig verhuizingen en opleveringen. Begin dit jaar verhuisde Michael Bailey Associates naar een nieuw kantoor in het World Trade Centre Amsterdam met behulp van NDI. Naast de oplevering van de bekabeling verzorgden wij ook de aanleg van internet en telefonie.
Lees verder

Snelheid van de Servicedesk

Terugkomen van vakantie, inloggen op de computer om er vervolgens achter te komen dat je het wachtwoord bent vergeten. Even een belletje naar de helpdesk van de IT-beheerder om een nieuw wachtwoord in te laten stellen, maar pas nadat je een kwartier in de wacht hebt gestaan. Zo werkt dat niet bij NDI! Wist je dat NDI alle telefoontjes binnen twaalf seconden beantwoordt?
Lees verder

Samenwerking met DearBytes

Op het gebied van ICT is NDI een alleskunner en als generalist is samenwerking met specialisten essentieel. Om die reden zijn wij een samenwerking aangegaan met DearBytes, dé IT Security Specialist van Nederland. In onze wereld zijn “bytes” overal en altijd en vanaf iedere locatie beschikbaar. DearBytes zorgt ervoor dat organisaties hier veilig gebruik van kan maken. Hun medewerkers zijn professionele cybercrime fighters. Zij leveren 24/7 strijd tegen actuele, digitale dreigingen. Dit doen zij door inzet van hun jarenlange kennis en ervaring.
Lees verder

Informatiebeveiliging en privacy

Informatiebeveiliging is sinds de oprichting van NDI, 20 jaar geleden, een belangrijk speerpunt in de manier waarop techniek, processen en aansturing van de organisatie zijn opgezet en ingericht. Wij hebben maatregelen genomen om beveiligingsrisico's zoveel mogelijk te beperken. Het voornaamste doel daarbij is te zorgen dat de bedrijfsinformatie en gevoelige gegevens van onze klanten beschikbaar en veilig zijn.
Lees verder

De duurzaamheid van hardware

Duurzaamheid is een woord dat de laatste tijd ontzettend veel gebruikt wordt, op veel verschillende manieren. Bij duurzaamheid wordt gekeken naar de huidige behoefte die de mensen op de aarde hebben en hoe kunnen we voorkomen dat de ontwikkeling van deze behoeften in de toekomst de mensen, het milieu of de economie in gevaar brengt. Ook op het gebied van ICT zijn er bronnen om duurzaamheid te bepalen.
Lees verder