En dan zitten we alweer vol in de lente! De afgelopen maanden waren weer sportief, uitdagend en vooral heel leuk. Deze, voor de verandering, sportflash staat vol met sportieve zaken waar we volop in training voor zijn of zijn geweest.

In de afgelopen maand heeft niet alleen de ‘Heartbleed Bug’ rondgerend, maar hebben een heleboel NDI'ers hun hart sneller laten kloppen. Voor zo’n bug draaien ze hun hand niet om, maar het oefenen voor de Zuidas Run is hele andere koek.

Naast informatie over de Zuidas Run is er in deze sportflash ook een bijzondere ‘sporten met …’. Dit keer niet met een relatie, maar met enkele collega’s die al maanden aan het trainen zijn voor de Zuidas Run. Het is in ieder geval duidelijk geworden dat ik nog wat oefening nodig heb!

Last but not least, in deze sportflash ook de aftrap van de NDI WK‑pool 2014. De voetbalgekte staat weer voor de deur en na zeven (sinds 2000) succesvolle en zeer competitieve pools is het ook dit WK weer mogelijk om, naast mooie prijzen, opnieuw mogelijk om ook weer eeuwige roem te verdienen.

Veel leesplezier en succes voor alle Zuidasrenners natuurlijk!

Chris van Hattum, chris@ndi.nl

NDI WK‑pool 2014

Koningsdag is nog maar net achter de rug maar ook de komende maanden zal Nederland oranje kleuren. Vanaf vandaag kunt u zich aanmelden voor de NDI WK‑pool op www.ndi.2014wkpoule.nl en maakt u kans op fantastische prijzen. De hoofdprijs is de door iedereen gewilde Google Glass (hier maakt het Nederlands Elftal gebruik van tijdens het WK, zie hier).
Lees verder

Zuidas Run 2014

Op 25 mei aanstaande is het weer tijd voor de jaarlijkse Zuidas Run, het hardloop evenement voor zakelijk Nederland. Naast dat NDI sportieve activiteiten stimuleert voor zijn medewerkers, moedigen wij iedereen aan om op zijn eigen manier bij te dragen aan het goede doel dat gekoppeld is aan deze run. Dit jaar staat het goede doel VUmc ‘Virtual Reality Lab’ centraal.
Lees verder

Sporten met NDI'ers

Iedere maand gaat Chris van Hattum sporten met een relatie van NDI. Deze derde editie is een special edition, dit keer namelijk niet sporten met een relatie maar met drie NDI'ers. Floor, Marleen en Liesbeth zijn hard aan het trainen voor de 16.4 km (10 Engelse mijl) van de Zuidas Run en zij laten Chris deze keer zien hoe hun hardlooptraining in zijn werk gaat.
Lees verder

Vijf tips voor een gezond hart

U heeft het haast niet kunnen missen, de afgelopen maand heeft de ‘heartbleedbug’ flink om zich heen gebeten! Niet alleen voor sport maar ook voor uw computer is het hart van essentieel belang, daarom sommen wij hier nog een keer de lessen op die hieruit getrokken konden worden.
Lees verder