Ja ja, eindelijk lijkt het echt lente te zijn geworden! Net als vaker heeft het langer geduurd dan gehoopt. Iets soortgelijks geldt natuurlijk voor het rennen van de Zuidasrun. We wisten wanneer die kwam maar zeker die laatste kilometer duurt langer dan gehoopt. Twaalf NDI'ers hebben die zware laatste loodjes gehad en kunnen daarmee niet alleen die run op hun palmares bijschrijven maar ook nog eens € 1.850,- op de bankrekening van het goede doel, een waanzinnige prestatie. Kijk hier naar de videosamenvatting van de run.

Niet alleen is de echte lente terug van weggeweest, in deze newsflash de terugkeer van neptelefoontjes van Microsoft! Criminelen willen weer graag uw systeem 'schoonmaken' en die schoonmaak kan ik u deze lente echt afraden. Lees voor hulp en tips het artikel hieronder.

Er is nog meer te vertellen zoals de referentie van onze nieuwe klant Gooiconsult. Dit advies- en trainingsbureau is eind vorig jaar klant van NDI geworden en heeft samen met ons een mooie slag gemaakt en werkt nu in een prachtige hybride omgeving (zowel cloud van Microsoft, cloud van NDI en lokaal). Hiermee hebben ze niet alleen significant minder ICT-kosten maar ook een oplossing die prettig werkt en super stabiel is.

Vers van de pers, de veiligheid van uw data en het anti-terreur programma PRISM. Ook hierover praten we u natuurlijk graag even bij.

Kortom er gebeurt altijd wat en wij staan niet stil, veel leesplezier!

Chris van Hattum, chris@ndi.nl

Een hybride cloudoplossing is de oplossing voor een eigentijdse IT-infrastructuur

De Gooiconsult Groep biedt maatwerk in vak- en functiegerichte leeroplossingen volgens de ROI Methodiek. Gooiconsult Groep heeft verschillende ICT-leveranciers uitgenodigd om een voorstel te doen voor een eigentijdse IT-infrastructuur met een levensduur van vijf jaar.
Lees verder

Sportief NDI; € 1.850,- opgehaald voor het goede doel

Afgelopen zondag was het zover, de vijfde editie van de Zuidas Run. Honderden sportieve deelnemers hebben zich ingezet om de aangesloten goede doelen te steunen. 12 NDI’ers hebben gezamenlijk bijna 150 km afgelegd, op de eerste plaats voor zichzelf maar ook zeker om het het goede doel te steunen.
Lees verder

Nieuwe meldingen telefoonfraude

Het is al eerder gebeurd, maar criminele organisaties zijn helaas weer actief met telefoonfraude. Mensen doen zich voor als medewerker van Microsoft en vertellen dat uw computer al meerdere beveiligingswaarschuwingen heeft verzonden naar Microsoft. Om dit te bewijzen wordt u gevraagd een programma te downloaden en hiermee uw computer te scannen. De uitslag van deze scan: Uw computer heeft ernstig veel beveiligingsfoutmeldingen.
Lees verder

De veiligheid van uw data en het anti-terreur programma PRISM

De afgelopen dagen heeft u waarschijnlijk in het nieuws gelezen over mogelijke privacy-schendingen door Amerikaanse overheidsdiensten met het anti-terreur programma PRISM. Een belangrijk onderdeel hiervan is het monitoren van verkeersgegevens en (bij verdenking) het bekijken van content van online diensten. De bedrijven die in dit verband zijn genoemd: Microsoft, Yahoo, Google, Facebook, PalTalk, AOL, Skype, YouTube & Apple.
Lees verder