En dan is het alweer zomer! Het eerste half jaar was weer spannend, uitdagend en leuk. Dat EK was het dan niet voor Nederland maar de introductie van onze nieuwe dienst mobiel beheer was een schot in de roos! Het helpt klanten zicht ├ęcht te concentreren op wat er voor hen toe doet (onze lijfspreuk), zie ook het artikel over de iPhone-introductie bij onze klant Cantorclin.

Het is ook gaaf om te zien dat we niet alleen zorgen voor continuïteit maar ook gedegen advies geven op het gebied van softwarelicenties. Het grote reclamebureau Wieden+Kennedy heeft een goede bezem door haar licentiestapel kunnen halen met als gevolg dat ze betalen voor wat ze echt nodig hebben en gebruiken.

Wat staat er voor de komende maanden op het programma? Naast de vakantieperiode, de Olympische Spelen ook - eindelijk- de opening van onze nieuwe vestiging in Den Haag. Alsof het in september al niet druk genoeg is in Den Haag!

Veel leesplezier en laat de zon maar komen!

Chris van Hattum, chris@ndi.nl

Meer efficiency, meer werkplezier

Half april kregen alle 40 teamleiders van schoonmaakbedrijf Cantorclin een iPhone. Eerste conclusies: de teamleiders zijn blij, de operational managers hebben meer tijd voor hun eigen werk en de kosten voor mobiele telefonie en het beheer zijn inzichtelijk geworden.
Lees verder

Nieuwste software, lagere kosten

Voor reclamebureau Wieden + Kennedy Amsterdam (W+K Amsterdam), onder andere bekend van "Nike - Write the Future" en "Coca Cola - The Great Happyfication", biedt software van Adobe cruciale tools voor het ontwerpen van reclamecampagnes.
Lees verder

Vraag uw boekhouder eens hoe oud uw server is

Een jaar of 10 geleden merkte je het sneller als je server te oud werd. Als applicaties niet meer vooruit te branden waren of de server storingen begon te vertonen, meestal na een jaar of 3, was het tijd voor een nieuwe server.
Lees verder

NDI groener

NDI-ers gaan regelmatig langs bij onze klanten. Als het even kan te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer en anders met de auto. Om het milieu minder te belasten proberen wij ons wagenpark waar mogelijk te vergroenen.
Lees verder

Telefonieprojecten

Irene Janse werkt alweer meer dan 5 jaar bij NDI. Het best bekend is zijbij klanten die telefonie, internet en bekabelingsdiensten van ons afnemen. Irene is destijds binnengehaald omdat ze ruime ervaring had in telecomprojecten en we bij het opzetten van NDI Telecom haar expertise goed konden gebruiken.
Lees verder