Het schrijven van mijn intro is altijd een moment om rustig terug te kijken op de afgelopen maanden en voor deze newsflash zelfs op een heel jaar. Terugkijkend op 2015 kan ik niet anders dan concluderen dat het een goed jaar was met een mooi resultaat. De ontwikkeling van de organisatie was boeiend, een aantal oudgedienden hebben ons verlaten, maar er zijn ook veel nieuwe gezichten bijgekomen. Deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat wij een prachtige basis hebben om de komende jaren op door te groeien.

Via deze newsflash bedank ik u graag voor de waardering die u ons heeft gegeven in onze jaarlijkse klanttevredenheidsmeting. De cijfers en de feedback die hieruit zijn gekomen geven ons nog meer zin en vertrouwen.

In deze newsflash een korte terugblik op hét lastigste probleem van 2015: ransomware. Regelmatig openden relaties van ons e-mails die er zo echt en betrouwbaar uitzagen maar verkeerde bedoelingen hadden. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken om goed op te letten wat er in uw mailbox komt.

Tijdens de zomer van 2015 is Taser klant van NDI geworden hier leest u er meer over. Taser is natuurlijk bekend van het stroomstootwapen, maar doet veel meer dan dat. Wij hebben ze geholpen om zo snel en goed mogelijk ICT-voeten aan de Nederlandse grond te krijgen.

In 2016 zullen we doorgaan met waar we goed in zijn, onze klanten ontzorgen, en onze oren en ogen openhouden voor ontwikkelingen die op ICT-gebied interessant voor u zijn. Zo zullen wij u de komende tijd meer gaan vertellen over de mogelijkheden op het gebied van Internet of Things en Office 365, maar zullen wij u ook blijven vragen wat u mist.

Veel leesplezier!

Chris van Hattum, chris@ndi.nl

Ps. Last but not least, onze kerstwens aan u is echt heel goed besteed aan Child Helpline!

Ransomware

De afgelopen maanden hebben wij u met regelmaat ingelicht over het gevaar van ransomware. Doelgerichte pogingen van cybercriminelen om malware te installeren op uw computer of server leiden in steeds meer gevallen tot besmetting. Helaas is het aantal besmette computers de afgelopen maanden toegenomen, in plaats van afgenomen zoals wij hadden gehoopt.
Lees verder

NDI Kerstwens voor Child Helpline International

De NDI-kerstwens is een traditie geworden, aan het einde van het jaar zetten wij ons bedankje aan u om in een gift voor het goede doel. Voor 2015 hebben we ervoor gekozen om dit geschenk aan Child Helpline International (CHI) te geven. CHI zorgt ervoor dat kinderen in honderd tweeënveertig landen de mogelijkheid krijgen om zonder risico hun problemen te vertellen aan een vertrouwenspersoon.
Lees verder

Resultaten van NDI’s klanttevredenheidsmeting

Net zoals ieder jaar hebben wij ook afgelopen december onze klanttevredenheidsmeting (KTM) weer uitgezet. Dit jaar hebben wij het anders aangepakt. Voorgaande jaren bestond deze uit een behoorlijk aantal vragen, maar dit jaar hebben wij besloten om er maar twee vragen in te zetten. De twee belangrijkste vragen bleven over, zou u ons aanbevelen bij relaties en welk rapportcijfer geeft u ons. De resultaten waren heel positief en goed.
Lees verder

Taser International

Taser International is een Amerikaans bedrijf dat de samenleving veiliger maakt met hun innovatieve veiligheidstechnologieën. Taser is opgericht in 1993 en heeft het politiewerk sterk veranderd met hun elektrische wapens. Taser gaat verder met het realiseren van slimmer politiewerk via hun dochterbedrijf Axon. Axon produceert een groeiend portfolio aan hightech producten en services, van bodycamera’s en digitale bewijsmanagement tools tot mobiele apps.
Lees verder