Welkom in 2014! Nou wij hebben het idee dat we er alweer bijna een half jaar op hebben zitten. 2014 ging voor ons niet alleen vliegend van start door heel veel projecten maar ook door onze jaarlijkse (dit was de tiende) skitrip met alle collega’s. De details bespaar ik u maar het was zeer geslaagd.

Ook dit jaar zien wij weer veel leuke ontwikkelingen. De skitrip was niet alleen goed voor de teambuilding maar is ook ons jaarlijkse bedankje voor de medewerkers. De waardering voor onze medewerkers heeft u bij het invullen van onze klanttevredenheidsmeting 2013 ook laten zien. U bent erg blij met de persoonlijke aandacht die wij geven en met het flexibel en adequaat acteren bij problemen. U geeft wel aan dat wij op het gebied van verwachtingsmanagement niet altijd even goed bezig zijn. Vanzelfsprekend gaan we hier in 2014 hard aan werken.

In deze newsflash vertellen wij u ook meer over onze ‘kerstwens’ en over het feit dat in 2014 het toch echt gedaan is met de ondersteuning, vanuit Microsoft, op Office 2003 en Windows XP. Daarnaast kunt u lezen hoe onze klant KWPS heeft ervaren dat NDI niet alleen kan helpen bij implementaties en migraties maar ook adviseert.

Kortom we staan niet stil, veel leesplezier!

Chris van Hattum, chris@ndi.nl

Ondersteuning Windows XP en Office 2003 eindigt op 8 april

Indien u gebruik maakt van Windows XP en/ of Office 2003 zult u vanaf 8 april geen beveiligingsupdates van Microsoft meer ontvangen. Omdat Microsoft stopt met ondersteuning van deze software zullen er in de toekomst naar alle waarschijnlijkheid meerdere leveranciers van hardware, randapparatuur en andere software geen producten en of diensten meer leveren die geschikt zijn voor Windows XP en Office 2003.
Lees verder

Referentiecase: Adviestraject voor KWPS

KWPS is al sinds enkele jaren klant van NDI, in het verleden hebben wij KWPS gemigreerd van hun serverpark op kantoor naar onze Remote Office dienst. Begin 2013 kwam KWPS met een nieuw verzoek bij ons; ‘Kan NDI ons klantinformatiesysteem vervangen?’ KWPS is een adviesbureau voor grote ondernemingen, waarbij vraagstukken betreft pensioenen een zeer belangrijk onderdeel van de werkzaamheden zijn.
Lees verder

Winnaar NDI Air Hockey Championship 2013

Donderdag 12 december vond de jaarlijkse WTC kerstmarkt weer plaats. Tijdens deze activiteit in het WTC hebben wij een pilot gehouden voor het NDI Air Hockey Championship, dat in de loop van 2014 gaat plaatsvinden. Het NDI Air Hockey Championship wordt gehouden in de bedrijfsverzamelgebouwen, waar wij werkzaam zijn.
Lees verder

Forest Again - NDI kerstwens 2013

Zoals u bekend is hebben wij afgelopen december onze kerstwens gedoneerd aan het project ‘Forest Again’ in Kenia. Forest Again realiseert de heropbouw van het regenwoud in het Kakamega Forest Reserve in West-Kenia, dit is het enige regenwoud in heel Kenia. Vanwege tekort aan inkomstenbronnen heeft de lokale bevolking in het verleden de bomen in deze streek gekapt en verkocht. Dankzij het model dat Forest Again heeft ontwikkeld, worden er inkomsten voor de lokale gemeenschappen gerealiseerd en het regenwoud Kakamega weer hersteld.
Lees verder