En dan is het alweer weer bijna lente! Na een succesvol 2012 is NDI dit jaar alweer flitsend uit de startblokken geschoten. Met deze Newsflash breng ik u graag op de hoogte van onze ontwikkelingen en die in "de markt". Eind vorig jaar vertelde ik u al dat wij zijn samengegaan met Partners in Telecom. De reacties hierop waren overweldigend positief. Veel van onze klanten zien deze stap als een logische verbreding van onze dienstverlening. In deze Newsflash komt u meer te weten over wie Partners in Telecom nu is, of beter gezegd, was.

De resultaten van onze klanttevredenheidsmeting 2012 zijn inmiddels ook bekend. Hieruit kan ik gelukkig de conclusie trekken dat u ons nog beter bent gaan waarderen. Waar we in 2011 een 7,5 scoorden waardeerde u ons vorig jaar met een 7,9. Bedankt daarvoor. Wij willen toch echt een vette 8 scoren. U heeft duidelijk aangegeven dat we u beter kunnen adviseren, zeker bij de dagelijkse gang van zaken. Dat gaan we dus dit jaar oppakken, zodat we u nog beter kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien.

Over onze sterke punt, het met u meedenken, kunt u in deze Newsflash nog een mooie referentie terugvinden. Bij onze klant Minddistrict hebben wij in de afgelopen maanden een complex project makkelijker gemaakt door goed advies te geven en vooral mee te denken.

Kortom we staan niet stil, veel leesplezier!

Chris van Hattum, chris@ndi.nl

Public cloud nu ook voor financiële instellingen

Financiële instellingen mogen gegevens gaan bewaren in de 'cloud'. Tot voor kort mocht dit niet, omdat de aanbieders van deze computerdiensten niet voldeden aan de Wet financieel toezicht (Wft). De Nederlandsche Bank (DNB) heeft hiervoor al afspraken met Microsoft gemaakt. Microsoft gaat de cloudcontracten aanpassen zodat ze voldoen aan de Wft.
Lees verder

Informeel contact, professionele aanpak

Software én laptops én ondersteuning leveren aan een grote GGZ-instelling en haar patiënten. Dat was de uitdaging voor Minddistrict begin 2012. Met de software van Minddistrict kunnen organisaties op een efficiënte en flexibele manier online therapiediensten verlenen. Voor dit project kwam daar ook hardware bij, en dit was meteen 50% van het project.
Lees verder

Oh fijn Valentijn

De NDI tagline is "Oplossingen met persoonlijke aandacht!". Deze Valentijnsdag willen wij ook uw klanten voorzien van die persoonlijke aandacht. Laat ons uiterlijk 11 februari om 17.00 per mail weten wie uw favoriete klant is en wij bezorgen bij hem of haar een mooie taart met uw vriendelijke groeten. Dus een mailtje of telefoontje naar Sander Hartoch via shartoch@ndi.nl of 06-10931879 en wij gaan het voor u regelen.

Wij zijn niet blij met "best wel" tevreden

Iedere Newsflash vertelt een NDI‘er over zijn of haar werk. Dit keer een dubbelportret van Brian Polling en Daan Choy, directeuren van Partners in Telecom (PiT), en sinds de fusie ook van NDI.

In 2001 zocht PiT een IT-dienstverlener die verstand had van ACT!, een CRM-pakket, en die ook nog een beetje in de buurt zat. En daar kwam Chris van Hattum; 12 jaar later zijn PiT en NDI gefuseerd tot een complete ICT-dienstverlener.
Lees verder