Nieuw jaar, nieuw kantoor, nieuwe dienst en nieuwe openingstijden!
Wat een start van een nieuw jaar! We hebben de dip in de Noordzee overgeslagen, maar wel veel andere leuke en interessante dingen gedaan. Op 2 februari hebben we de opening van ons prachtige nieuwe kantoor gevierd, met onze klanten en medewerkers. Het dienstenaanbod hebben we vergroot met mobiele telefonie en vanaf half februari worden de openingstijden van de servicedesk verruimd.

Naast al het nieuwe denderen we ook gewoon door op bekend terrein en hebben we er weer een aantal mooie projecten en migraties opzitten. Ook hierover kunt u in deze Newsflash meer lezen.

Hopelijk heeft u net zoveel zin in 2012 als wij, tot snel!

Chris van Hattum, chris@ndi.nl

Laat ons gratis uw factuur voor mobiele telefonie analyseren

‘Nee, daar kunnen we u niet mee helpen, daar moet u uw provider voor bellen’. Het kwam te vaak voor dat we onze klanten moesten doorverwijzen voor problemen met de Blackberry, iPhone of andere smartphones. Dit past niet bij ons. Wij willen u zo breed mogelijk ontzorgen op ICT-gebied. Daarom hebben we sinds 1 januari een nieuwe dienst in ons pakket: mobiele telefonie.
Lees verder

Servicedesk open van 8 tot 8vanaf 14 februari

Juist als het druk is en u 's avonds nog wat af wilt maken of lekker op tijd wilt beginnen kan "de ICT" u weleens in de steek laten. Voor onze klanten is het vanaf 14 februari mogelijk om ook buiten kantooruren contact op te nemen met de servicedesk. Op weekdagen van 08.00 tot 20:00 en in het weekend tussen 14:00 en 16:00 krijgt u direct een NDI-medewerker te spreken.
Lees verder

Software op maat voor WTC Amsterdam

World Trade Center Amsterdam moet periodiek voorspellingen doen, de forecast, over de bezetting van de verhuurbare eenheden en de financiële gevolgen voor de komende 10 jaar. Gezien de snelle veranderingen in de markt had de organisatie behoefte aan een gedetailleerder systeem voor het opstellen van de forecast.
Lees verder

Migreren: gedegen voorbereiding en uitgebreide gebruikersondersteuning

De stichting Natuur en Milieu (N&M) heeft in januari 2012 een belangrijk deel van haar ICT-omgeving gemigreerd naar de cloudomgeving van Microsoft, Office 365. Door het overbrengen van de e-mail naar de servers van Microsoft is de stichting veel minder afhankelijk van de lokale omgeving, dat maakt de impact van internet-, stroom- of serveruitval veel kleiner.
Lees verder

Openingsborrel nieuwe kantoor NDI

2 februari een hartstikke leuke en drukke openingsborrel van ons nieuwe kantoor. Leuk dat jullie er waren en bedankt voor alle prachtige en lekkere cadeaus.

Het Nieuwe Werken doe je zo - Bedrijvendag voor het MKB op 22 maart

Wilt u snel starten met tijd- en plaats onafhankelijk werken? Kijk hier