Dit jaar geen komkommernieuws in de zomer maar een goedgevulde NDI Newsflash, wat is er nou leuker dan op vakantie (40% van de werknemers checkt zijn mail tijdens de vakantie) te horen waar NDI mee bezig was en is.

De afgelopen twee maanden zijn we druk bezig geweest met het werven van nieuwe collega’s. We waren natuurlijk niet de enigen en hebben daarom geïnteresseerden alvast een kijkje in de keuken gegeven door een wervend filmpje te maken. Wat blijkt, 4 van de 5 vacatures zijn inmiddels ingevuld. Mocht je nog een goede engineer weten … dan hoop ik dat je het filmpje doorstuurt.

Ook blijven we druk bezig met het zo gemakkelijk en veilig mogelijk maken van werken in binnen- en buitenland. Dankzij het product We.Stream heb je (bijna) overal ter wereld je eigen wireless access point bij je en dankzij Lastpass is het vergeten van je wachtwoorden verleden tijd.

Wil je weten of wij het goed doen op de Rank a Brand Score? Lees het artikel over de verhuizing van onze klant Natuur & Milieu en je komt erachter.

Zoals gebruikelijk een “last but not leastje” in september rennen er een boel NDI-dames de Muddy Angel Run, je leest hieronder hoe je ze kunt steunen.

Veel leesplezier en geniet van de vakantieperiode.

Zonnige groet,

Chris van Hattum, chris@ndi.nl

Kom werken bij NDI

NDI groeit en is op zoek naar nieuwe collega's! Om je wat meer een indruk te geven van wie wij zijn en wat wij allemaal doen hebben we een film gemaakt. In verschillende functies zoeken wij enthousiaste medewerkers die het team komen versterken.Wil jij de sfeer proeven, bekijk dan ons filmpje. De vacatures vind je op www.ndi.nl.
Bekijk ons filmpje

We.Stream lanceert veilige mobiele hotspot

We.Stream is een veilige mobiele wifi-hotspot, voorzien van ingebouwde CloudSIM technologie. Hierdoor kunnen gebruikers veilig en onbeperkt internetten in meer dan 100 landen. We.Stream is dankzij het innovatieve karakter geselecteerd om deel uit te maken van de Nederlandse StartupDelta-delegatie onder leiding van prins Constantijn.
Lees verder

Verhuizing Natuur & Milieu

Natuur & Milieu gelooft in een mooie, gezonde en duurzame wereld waar wij met z’n allen zonder schade voor mens, natuur en milieu kunnen leven, werken en ondernemen. Het werk van Natuur & Milieu is inhoudelijk gefocust op drie thema’s, waarin zich grote klimaat- en milieuvraagstukken voordoen, namelijk energie, mobiliteit en voedsel.
Lees verder

NDI sport voor het goede doel

September is een sportieve maand voor NDI. Dit jaar doen wij niet alleen mee met de Zuidas Run en de WTC–golfcompetitie. maar zijn wij ook gevraagd om de Zuidas Cup te organiseren. Dit laatste is wat kort dag maar we kijken naar de mogelijkheden. Naast al deze sporten gaan de NDI-vrouwen op 8 september door de modder voor het goede doel. De Muddy Angel Run is dé modderloop voor vrouwen op elk level.
Lees verder

Beveilig ieder wachtwoord binnen jouw bedrijf

Duurzaamheid is een woord dat de laatste tijd ontzettend veel gebruikt wordt, op veel verschillende manieren. Bij duurzaamheid wordt gekeken naar de huidige behoefte die de mensen op de aarde hebben en hoe kunnen we voorkomen dat de ontwikkeling van deze behoeften in de toekomst de mensen, het milieu of de economie in gevaar brengt. Ook op het gebied van ICT zijn er bronnen om duurzaamheid te bepalen.
Lees verder