Yes, eindelijk echt lente! Omdat het de afgelopen weken nog zo koud was hebben wij vooral niet stil gezeten natuurlijk. Met deze Newsflash breng ik u graag op de hoogte van onze ontwikkelingen. Zo hebben wij onze klant Source Automation voorzien in een flexibele telefonieoplossing die precies aansluit op hun wensen en eisen.

Ook de komende weken zullen we zeker niet stilzitten en dan niet alleen op het gebied van de diensten die wij leveren. De Zuidas Run staat namelijk weer voor de deur, tijdens dit jaarlijkse event zullen er 16 (!) NDI-ers de stoute renschoenen aantrekken en zichzelf naar ongekende hoogte lopen. Het mooie hieraan is dat zij zich niet alleen de 16 km of 6 km als doel hebben gesteld maar (samen met hun niet rennende collega's) ook 'Fit ondanks Kanker' steunen met een financiële bijdrage.

Oh ja, niet te vergeten in deze Newsflash onze Pav! Pav is een fantastisch voorbeeld van een collega die bijna de hele NDI leerschool heeft doorlopen. Van stagiair tot projectleider, technische kennis maar vooral sociaal- en communicatief vaardig zijn maakt Pav een topper.

Kortom we staan niet stil, veel leesplezier!

Chris van Hattum, chris@ndi.nl

IP-telefonie bij Source Automation

Telefonie moet naadloos aansluiten op uw gebruik en wensen. Alles moet goed werken en het liefst zo snel mogelijk in werking gezet worden. Source Automation is een snel groeiend bedrijf in het leveren van detacherings- en payrolldiensten en is sinds 2011 klant bij NDI Remote Office. Kort geleden kwam Source Automation met het verzoek of wij hun telefonie nader konden bekijken. Source Automation was op zoek naar een flexibele telefonieoplossing waarbij inkomende gesprekken gecentraliseerd worden.
Lees verder

NDI doet mee aan de 5de Zuidas Run

Bij NDI hechten wij veel waarde aan een gezonde werkomgeving en ook vinden wij het belangrijk om goede doelen te steunen. Deze twee belangrijke punten komen samen tijdens de Zuidas Run. Op 2 juni 2013 vindt de 5de editie van de Zuidas Run plaats. Wij willen iedereen stimuleren om op zijn eigen manier bij te dragen aan het goede doel “Fit ondanks kanker”, dat tijdens dit sportieve evenement onder de aandacht wordt gebracht.
Lees verder

Pavel Jansen op de Haar – Van stagiair naar multifunctionele allrounder

Ruim 8 jaar geleden kwam Pavel (Pav) bij NDI ICT Solutions binnen als stagiair. Zoals hij zelf zegt; “ik was geen standaard ICT-stagiair. Ik hield niet van computerspelletjes en wist niks extra’s, naast wat ze mij op school hadden geleerd. Mijn eerste dag begon ik dan ook met het inpakken van dozen. Nu ruim 8 jaar later kan ik zeggen dat NDI een zeer goede leerschool voor mij is geweest.”
Lees verder