Laat de zomer maar komen!
We hebben natuurlijk een stevige winter gehad en een hoopvolle lente. Nu is het wachten op een prachtige zomer waarbij anderen zich lekker in het zweet werken (EK voetbal, Tour de France, Wimbledon, Olympische spelen) terwijl u vanaf het terras, uw strandstoel of de file naar Zuid Frankrijk op de hoogte blijft van uw eigen zaken. Dit kan natuurlijk al veel langer, maar bij onze klanten zien we dat de weerstand om dit bedrijfsbreed te faciliteren zo goed als weg is. De term Bring Your Own Device viert hoogtij en als u hierin nog een laatste zetje nodig heeft dan helpen wij u graag.

In deze nieuwsbrief vertellen wij u ook wat meer over onze plezierige samenwerking in het bedrijfsverzamelgebouw Ito op de Zuidas en herinneren wij u nog even aan de kwaliteiten van "onze" Marco Groote.

Veel leesplezier en laat de zon maar komen!

Chris van Hattum, chris@ndi.nl

Honderden kilometers kabel...

...niet in de grond, maar door een gemiddeld bedrijfsverzamelgebouw. Allemaal nodig om iedereen van telefonie, internet en tv te voorzien. Het aanleggen en registreren van deze kabels is voor elke eigenaar of beheerder van een bedrijfsverzamelgebouw een crime.
Lees verder

Eerste Nieuwe iPads uitgeleverd

Internetten, Angrybirden, mail checken, gamen, films bekijken, krant, boek of vaktijdschrift lezen. Het gaat allemaal snel en eenvoudig op de nieuwe iPad. Wij hebben hem in huis en we zijn zeer enthousiast over het nieuwe scherm.
Lees verder

iPad + BYOD + veiligheid

- 85% van de Nederlandse werknemers gebruikt een privé-apparaat voor het werk.
- In 2011 zijn in Nederland ruim 1 miljoen tablets verkocht met de iPad als marktleider.

Waarschijnlijk hebt u ook medewerkers die hun eigen hardware willen gebruiken op kantoor. Lees verder

De beste hardware en software voor u

Een laptop voor privé-gebruik is snel gekocht, maar aanschaf en beheer van de juiste hardware voor de zaak kan veel tijd kosten en ingewikkeld zijn. Welke server is geschikt voor uw bedrijf, wat is de meest voordelige keuze voor een pc? Lees verder