Filler
Sport

Iedere maand gaat Chris van Hattum sporten met een relatie van NDI. Deze derde editie is een special edition, dit keer namelijk niet sporten met een relatie maar met drie NDI'ers. Floor, Marleen en Liesbeth zijn hard aan het trainen voor de 16.4 km (10 Engelse mijl) van de Zuidas Run en zij laten Chris deze keer zien hoe hun hardlooptraining in zijn werk gaat.

Actie!
Sporten

Amateur, (ex) professional of .........?
Tijdens de lunch op Floor's eerste werkdag bij NDI, vorig jaar april, kwam de Zuidas Run ter sprake. Liesbeth en Marleen vertelde vol enthousiasme over de training die ze sinds enkele weken, elke dinsdag in het Beatrixpark volgden. De eerstvolgende dinsdag zijn we met zn drieën gaan trainen en sindsdien met het loopvirus besmet geraakt. Waar we vorig jaar nog mee deden aan de 6,4 km (4EM), leggen we de lat dit jaar een stuk hoger en gaan we proberen de 16,1 km (10EM) uit te lopen (en het zou helemaal mooi zijn als het rennend lukt). We schalen onszelf onder de recreatieve amateurs die met frisse (tegen)zin door weer en wind hun rondjes elke week rennen.

Fotootje 1
Fotootje 2
Fotootje 3

 

Wat maakt jouw rennen zo leuk om te doen?
Het is heerlijk om na een werkdag in beweging te zijn. Hardlopen is ideaal. Je kunt het immers op ieder moment van de dag doen, je bent lekker buiten en niet afhankelijk van anderen. Al is het natuurlijk wel reuze gezellig om dit samen te doen. Niet alle dagen is de motivatie bij ons alle drie 100% aanwezig, maar er is altijd wel iemand die het voortouw neemt en de anderen er doorheen sleept. Collegialiteit 2.0 ;)

Welke droomtijd hoop jij neer te zetten?
Floors droomtijd voor de 10 EM tijdens de Zuidas Run is binnen de 100 minuten en Marleen hoopt op 101 minuut. Liesbeth gaat voor halen van de finishlijn binnen de deadline.

Fotootje 1
Fotootje 2
Fotootje 3

 

Welke sport, en waarom, past het beste bij Chris van Hattum?
Skiën; snelheid, concentratie, durf, ervaring en naar je zou verwachten ook routine, maar toch altijd op zoek naar de mogelijkheid tot verbetering in zowel zijn skitechniek als het ondernemerschap/management.