Het is bij NDI een traditie geworden om ieder jaar de kerstwens, die wij u als relatie willen geven, om te zetten in een mooie gift voor een goed doel. Eén van de eerste goede doelen die wij op deze manier zijn gaan steunen was het Ronald McDonald Centre - Only Friends in 2009. Destijds droegen wij bij aan de bouw van het eerste en tot nu toe het enige sportcentrum in West-Europa voor kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een chronische ziekte.

Toen wij op zondag 5 oktober de melding kregen dat er was ingebroken bij het Centre en alle computerapparatuur was gestolen, vonden wij het dan ook vanzelfsprekend dat wij ze te hulp zouden schieten.


Inbraak

De dag na de inbraak heeft NDI tijdelijke computers geleverd, zodat er “gewoon” doorgewerkt kon worden. Uiteindelijk zijn er door ons tien nieuwe computers geschonken en hebben wij deze en de notebooks en schermen, die door andere partijen zijn aangeboden, geïnstalleerd en geconfigureerd.

Inbraak

Zoals Kim Lammers, directeur van het Ronald McDonald Centre - Only Friends aangaf, zijn zij erg blij en dankbaar met de computers en de installatie hiervan. “Mede dankzij jullie kunnen wij ons weer focussen op de day-to-day business en ons mooie doel, namelijk sport voor kinderen en jongeren met een beperking, in plaats van deze laffe inbraak.”

Voor meer informatie over het Centre kunt u terecht op: www.iederemetertelt.nl

Wij zijn blij dat wij deze bijdrage hebben kunnen leveren en namens alle NDI'ers wens ik u hele fijne en gezellige feestdagen en een positief 2015!

Chris van Hattum, chris@ndi.nl