inrev

INREV is de Europese Vereniging voor Investeerders in niet-beursgenoteerde vastgoedindustrie. Zij zijn Europa's toonaangevende platform voor het delen van kennis over de niet-beursgenoteerde vastgoedindustrie. Hun doel is transparantie, professionaliteit en ‘best-practices’ in de sector
te verbeteren, waardoor de activaklasse toegankelijker en aantrekkelijker wordt voor beleggers.
 
INREV en NDI werken al jaren samen. Zo omschrijft Maurits de relatie met NDI als die van een betrouwbare ICT partner. Voor INREV zijn betrouwbare partners zeer belangrijk en NDI is de juiste sparringpartner. Zo wordt er altijd met de juiste mensen onderhandeld om te werken naar de best mogelijke oplossing.
 
In 2016 heeft INREV aan NDI gevraagd om ze te begeleiden naar Microsoft Office 365. Na een adviesfase is besloten om naar Office 365 te gaan. NDI heeft dit gehele project van advies tot aan oplevering en gebruikersondersteuning verzorgd. Naast de technische implementatie heeft NDI ook aan alle medewerkers van INREV een training gegeven om ze mee te nemen in de nieuwe Cloud omgeving en alle functionaliteiten toe te lichten. INREV is zeer tevreden over de manier waarop NDI dit project afgerond heeft en over de mogelijkheden binnen Office 365.