Over NDI

Klantcases

natuur milieuNatuur & Milieu gelooft in een mooie, gezonde en duurzame wereld waar wij met z’n allen zonder schade voor mens, natuur en milieu kunnen leven, werken en ondernemen. Het werk van Natuur & Milieu is inhoudelijk gefocust op drie thema’s, waarin zich grote klimaat- en milieuvraagstukken uiten, namelijk energie, mobiliteit en voedsel. 

Micheal Bailey Associates logoNaast het aanbieden en beheren van diverse diensten begeleidt NDI ook regelmatig verhuizingen en opleveringen. Begin dit jaar verhuisde Michael Bailey Associates naar een nieuw kantoor in het World Trade Centre Amsterdam met behulp van NDI. Naast de oplevering van de bekabeling verzorgden wij ook de aanleg van internet en telefonie.

Country manager Steven Beekhuis vertelt hoe hij de samenwerking met NDI heeft ervaren en wat deze samenwerking precies inhield.

Draijer LogoDraijer Makelaardij & Vastgoedbeheer bestaat al ruim 120 jaar en is een bekende naam in Amsterdam en omstreken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bemiddelen bij aan- en verkoop van onroerend goed en het uitvoeren van taxaties. Naast aan- en verkoop voeren zij ook het beheer voor meer dan honderd opdrachtgevers uit.

inrev

INREV is de Europese Vereniging voor Investeerders in niet-beursgenoteerde vastgoedindustrie. Zij zijn Europa's toonaangevende platform voor het delen van kennis over de niet-beursgenoteerde vastgoedindustrie. Hun doel is transparantie, professionaliteit en ‘best-practices’ in de sector
te verbeteren, waardoor de activaklasse toegankelijker en aantrekkelijker wordt voor beleggers.

microsoft partner logo2NDI is altijd een trouwe partner van Microsoft. Naast het 'silver certified partnership' is NDI ook al sinds 2012 Cloud Activated Partner van Microsoft. Dit is de hoogste kwalificatie die Microsoft aan partners toekent op het gebied van Cloud Computing. NDI behoort daarmee tot de top Microsoft Cloud experts van Nederland.

wieden-en-kennedyVoor reclamebureau Wieden + Kennedy Amsterdam (W+K Amsterdam), onder andere bekend van "Nike - Write the Future" en "Coca Cola - The Great Happyfication", biedt software van Adobe cruciale tools voor het ontwerpen van reclamecampagnes.

hpHP spreekt zijn waardering uit voor onze tijd, energie en investeringen in HP door middel van (het wederom) toekennen van de Preffered Partner status in 2013.

ARN Beeldmerk klARN (voormalig Autorecycling Nederland) is opgericht in 1995 door de verschillende autobrancheorganisaties en heeft als belangrijkste opdracht erop toe te zien dat 95% van de Nederlandse autowrakken gerecycled en nuttig toegepast worden. Een belangrijke factor in de werkzaamheden van ARN is het vinden van de juiste balans tussen milieuprestatie en economische haalbaarheid.

Wouter van Huis
Wouter van Huis
Op de Servicedesk proberen we zo veel mogelijk direct af te handelen, maar ook als we een wijziging of vraag doorzetten naar de 'tweede lijn' blijven wij verantwoordelijk voor de bewaking en opvolging.
Wouter van Huis
Wouter van Huis
Op de Servicedesk proberen we zo veel mogelijk direct af te handelen, maar ook als we een wijziging of vraag doorzetten naar de 'tweede lijn' blijven wij verantwoordelijk voor de bewaking en opvolging.