Nieuws

We.StreamWe.Stream is een veilige mobiele wifi-hotspot, voorzien van ingebouwde CloudSIM technologie. Hierdoor kunnen gebruikers veilig en onbeperkt internetten in meer dan 100 landen. We.Stream is dankzij het innovatieve karakter geselecteerd om deel uit te maken van de Nederlandse StartupDelta-delegatie onder leiding van prins Constantijn.

Afgelopen januari heeft de Volkskrant een artikel geplaatst over een massale datadump, Collection #1. Een advies van ons aan de lezer is om te controleren of je mailadres hier ook tussen staat. Dit kan via de volgende website: https://haveibeenpwned.com/ Als dit zo is, dan is het te adviseren om je wachtwoord te wijzigen van het betreffende account. Hieronder kun je het artikel van 17 januari lezen.

Miljoenen gelekte mailadressen en wachtwoorden online
Nooit eerder kwamen zoveel gegevens op straat te liggen als tijdens de massale datadump die Collection #1 is gedoopt.

TelefoonHet kan je niet ontgaan zijn, sommige ISDNvarianten stoppen in september van dit jaar (2019). Dit komt door het toenemende gebruik van internet. Internet wordt tegenwoordig voor alles gebruikt, van internetbankieren tot pinnen, van het beheren van alarmsystemen tot bellen. De opheffing van ISDN (1 en 2 en in 2021 ook 20 en 30) heeft dan ook directe gevolgen voor de telefoniecentrale in de meterkast. In het kort houdt dit in dat als er voor deze datum geen toekomstbestendige oplossing is geïmplementeerd je niet meer kunt bellen.

SCHIPHOL - De smartphone is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot ons meest persoonlijke apparaat. Marktleider Samsung, dat in San Francisco tijdens Galaxy Unpacked onder meer de nieuwe S10 heeft gepresenteerd, onderzocht wat voor eisen de consument vandaag de dag aan de mobiele telefoon stelt.

 

Het vorige Unpacked evenement in New York stond in het teken van de Note 9 en de Galaxy Watch.

 

De smartphone moet goed beveiligd moet zijn tegen hackers en moet over een eindeloos geheugen beschikken zodat de beelden gemaakt met een veelzijdige camera die filmt en fotografeert in topkwaliteit altijd opgeslagen kunnen worden.

Microsoft is in Nederland gestart met de verkoop van zijn nieuwste tablet en laptop, de Surface Pro 6 en Surface Laptop 2. Ook de desktopcomputer Studio 2 wordt in Nederland verkocht, maakt het bedrijf donderdag bekend.

 

De nieuwe laptop, tablet en computer werden in oktober vorig jaar al aangekondigd, maar toen waren die nog niet in Nederland beschikbaar. Vanaf donderdag kunnen er bestellingen geplaatst worden. De apparaten worden vanaf 7 februari geleverd.

 

Chris van Hattum
Chris van Hattum
Onze klanten zijn professionals die steeds hogere eisen stellen aan de veiligheid, mobiliteit, eenvoud en continuïteit van hun ICT omgeving. Bij NDI vinden ze een partner die meedenkt van binnen en meekijkt naar buiten.
Chris van Hattum
Chris van Hattum
Onze klanten zijn professionals die steeds hogere eisen stellen aan de veiligheid, mobiliteit, eenvoud en continuïteit van hun ICT omgeving. Bij NDI vinden ze een partner die meedenkt van binnen en meekijkt naar buiten.