Al vele jaren probeert NDI naast een goede bedrijfsvoering ook te letten op het teruggeven aan de maatschappij. Aan een groot aantal maatschappelijke organisaties levert NDI haar diensten tegen zeer gereduceerde tarieven. Daarnaast doet NDI ook jaarlijks een eindejaarsdonatie in de vorm van diensten, producten en contant geld aan een organisatie die na goed intern overleg is gekozen. NDI helpt op deze manier organisaties zoals Cliniclowns, Friendship Sports Centre en Stichting Gilat een stapje verder. 

 

Kent u een maatschappelijke organisatie die hulp kan gebruiken? Laat het ons weten, wij helpen graag en denken altijd mee!

logo friendshipcentre       child-helpline-international

cliniclowns logo      stichting-gilat

forest-again      Logo stichtingzzz

todos

Zoals u hierboven kunt zien zetten wij ons al fanatiek in voor verschillende maatschappelijke organisaties, maar er blijven altijd nog genoeg organisaties over die een handje hulp kunnen gebruiken. Om dit te stimuleren hebben wij enige tijd geleden de 'MVO-regeling' geïntroduceerd; NDI'ers mogen 50% van de tijd die aan vrijwilligerswerk wordt besteed, laten plaatsvinden in werktijd.

 

Verschillende NDI'ers hebben zich al ingezet voor diverse organisaties, klik hier voor hun ervaringen.