Staat dat ene belangrijke document nog op de server op kantoor, terwijl dat einde dag bij de klant moet zijn? Wil je, waar jij je ook bevindt, altijd en overal toegang hebben tot documenten, e-mail, agenda en die bedrijfsspecifieke applicatie die nog niet ‘cloud proof’ is? Dan is Remote Office van NDI iets voor jou! Met Remote Office van NDI krijg je, voor een vast bedrag per maand, altijd en overal een veilige werkplek. En het allermooiste is dat dit allemaal geen investering vraagt. Je betaalt per gebruiker per maand.

In de praktijk

Met Remote Office van NDI heb je via internet overal ter wereld, 24 uur per dag toegang tot documenten, e-mails en gecentraliseerde agenda. Wijzigingen en verzoeken voeren we vaak direct door en afhankelijk van de afspraken zijn onze specialisten bij storingen 24 uur per dag beschikbaar.

Flexibel inzetbaar

Remote Office van NDI is bovendien volledig aan te passen aan de ontwikkeling van jouw organisatie. Groeit het bedrijf? Binnen een uur hebben nieuwe medewerkers toegang tot de benodigde bestanden. Datzelfde geldt als de bezetting tijdelijk wat lager is. Dat is voor ons vanzelfsprekend! Voor een vast bedrag per maand heb je deze flexibiliteit binnen handbereik.

Wat krijg je?

Elke klant krijgt een eigen, uiterst veilige, virtuele serveromgeving in het datacenter welke je via het Remote Desktop Protocol (RDP) benadert. Niet alleen alle bestanden en e-mail zijn afgeschermd, maar ook de software en instellingen.

Alle bewerkingen worden in het datacenter uitgevoerd en alleen toetsenbordaanslagen, muisbewegingen en beeldscherminformatie worden over de internetverbinding verstuurd. De eisen aan een werkstation zijn daarom minder zwaar. Deze oplossing werkt niet alleen op PC en Mac, maar ook op andere devices.

Wanneer je NDI Remote Office gebruikt hoef je geen eigen servers meer aan te schaffen en te vervangen. De gehele exploitatie, het onderhoud en beheer van de serveromgeving zijn in handen van NDI. Uitbreiding van capaciteit zoals werkgeheugen of storage is eenvoudig af te stemmen op jouw wensen en wordt geheel door NDI uitgevoerd. De servers bevinden zich in een datacenter dat is beveiligd tegen water-, brand- en rookschade en 24/7 wordt bewaakt.

Alle servers zijn dubbel uitgevoerd. Ook wordt dagelijks een back-up gemaakt van deze servers naar een extern datacenter. In geval van calamiteiten zijn de gegevens veilig. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over een eigen serverruimte, stroomkosten, koeling en bekabeling, licenties, nieuwe softwareversies, etc.

Naast al het bovenstaande is Remote Office ISO 27001 gecertificeerd en weet je dus zeker dat je data veilig is.

Geïnteresseerd?

Neem dan hier contact met ons op, wij bespreken graag hoe je we het beste kunnen helpen. Mocht je liever een afspraak op locatie maken kan dat uiteraard ook.