Bent u bekend met PABX-en, ISDN-lijnen, ISRA-punten, MAC-adressen of codecs? Of concentreert u zich liever op dat wat er voor uw organisatie ├ęcht toe doet? Dan is telefonie van NDI iets voor u! Met telefonie van NDI hebt u, voor een vast bedrag per maand, volledig beheerde (IP)-telefonie, waarmee u profiteert van een uiterst flexibele oplossing met vele mogelijkheden. U hebt geen eigen telefooncentrale meer nodig en u bespaart bovendien op uw telefoonkosten.

 

In de praktijk

We regelen telefonie van aanvraag tot oplevering. We koppelen vestigingen en maken het mogelijk om onderling gratis te bellen. Als u dat wilt, zorgen we ervoor dat u zowel thuis als op kantoor bereikbaar bent op hetzelfde nummer. Wijzigingen en verzoeken kunnen we veelal direct doorvoeren. Afhankelijk van de afspraken zijn onze specialisten bij storingen vierentwintig uur per dag beschikbaar.

 

Flexibel inzetbaar

Telefonie van NDI is volledig aan te passen aan de ontwikkeling van uw organisatie. Groeit uw organisa­tie? Binnen een dag kunnen nieuwe medewerkers bellen en gebeld worden. Maar ook als uw bezetting (tijdelijk) wat lager wordt, passen wij het aantal verbindingen aan. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Voor een vast bedrag per maand hebt u deze flexibiliteit binnen handbereik.

 

Wat krijgt u?

Kiest u voor NDI-telefonie dan krijgt u een eigen virtuele telefooncentrale in de cloud. Deze oplossing is schaalbaar en eenvoudig. De telefooncentrale is flexibel te configureren naar uw specifieke wensen en eisen met betrekking tot bereikbaarheid en u kunt zelf een keuze maken uit diverse typen toestellen.

 

De communicatie tussen uw bedrijf en de telefooncentrale verloopt via een gescheiden kanaal op uw verbinding, waardoor de gesprekskwaliteit continu wordt gewaarborgd. Alles wat u met een conventionele centrale kon, kan ook met deze dienst. Maar er kan nog meer, zoals Vast-Mobiel-integratie door middel van apps op uw smartphone en PC, opnemen van gesprekken, Conferencing-diensten en onbeperkt bellen (afkoop belkosten).

 

NDI-telefonie betreft een totaaloplossing. Naast de telefooncentrale en de toestellen levert NDI de benodigde randapparatuur, verbindingen en software. Uiteraard wordt de telefooncentrale geconfigureerd en wordt de gehele omgeving bedrijfsklaar opgeleverd.

 

NDI-telefonie is een beheerde dienst; bij storingen zorgen wij ervoor dat de problemen snel worden verholpen. De telefooncentrale wordt continu gemonitord, waardoor een uptime van 99,99% wordt gegarandeerd. Mocht zich een probleem met uw toestel voordoen of wilt u een wijziging doorvoeren, dan staat onze servicedesk tot uw beschikking. Alle kosten voor beheer en onderhoud zijn bij de prijs inbegrepen. 


Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088-0884300 of mail ons op interesse@ndi.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.

 

NDI HIPPER

 

NDI HIPIN beschikbaarheidsscherm